masterminds - podcast

kohti  tietoisempaa tulevaisuutta – blogi

masterminds - osa 1

Tässä jaksossa esittelemme Masterminds – podcast joukkiomme ja idean siitä miksi podcast on perustettu. Tervetuloa kuuntelemaan!

masterminds - osa 2

Tässä jaksossa käsittelemme miten kehittää itsekuria ja miten koko aihealueeseen olisi terveellistä suhtautua. Tervetuloa kuuntelemaan!

masterminds - osa 3

Tässä jaksossa käsittelemme miten aloittaa mielen ja alitajunnan uudelleenohjelmointi. Tervetuloa kuuntelemaan!

masterminds - osa 4

Tässä jaksossa käsittelemme miten irrotautua älypuhelin-, ja someriippuvuudesta. Tervetuloa kuuntelemaan!

kohti tietoisempaa tulevaisuutta - blogi

Henkinen kasvu

Ego ja sisäinen tarinamme

Mitä tai mikä on ego? Ego on käytännössä tarina jota kerromme itsestämme ja ylläpidämme tiedostomattoman eli automaattisen mielen kaavoilla, joihin olemme tilapäisesti ehdollistuneet. Aluksi on vaikea hahmottaa kuinka uskomattoman paljon tuo sisäinen tarina määrittää joka ikistä askeltamme, jonka päätämme ottaa. Tarina voi olla meille suuri vihollinen tai ylin ystävä. Henkisen kasvun konkreettinen edistäminen kuten henkisen tiedon oppiminen ja ajan antaminen harjoituksille purevat parhaiten oikukkaaseen ja yhteistyöhaluttomaan egoon.

Lue lisää »
colorful abstract wallpaper
Henkinen kasvu

Energiahoitojen uskomaton maailma

Koko ilmenevä universumi kuten maapallo, muut planeetat, tähdet, avaruus ja myös me ihmiset olemme aineen pienimmällä ilmenevällä eli subatomisella- tai kvanttitasolla energiaa. Itämainen viisausperinne on ymmärtänyt jo tuhansia vuosia länsimaisen tieteen vasta 1900-luvulla löytämät todisteet ihmisen elektromagneettisista ominaisuuksista ja kvanttitason ilmiöistä sekä yhdistänyt ne mentaaliseen ja emotionaaliseen terveyteen.

Lue lisää »
Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme mielellämme.