matkalla tietoiseen läsnäoloon✨

sinusta oman todellisuutesi mestari?

Tällä tehokurssilla osoitamme sinulle, että jos olet valmis tarkastelemaan asioita uudella tavalla, alat kokea todellisuutta uudesta tulokulmasta ja juuri se on välttämätöntä, jotta isot raattaat sisäisessä kehityksessä alkavat pyörimään. ✨

Koulutus sisältää 4 päivän teoria-osuuden ja 21 päivän tutkittuihin menetelmiin perustuvan harjoitusosuuden, jolila oikaiset pahimmat itsensä kehittämisen sudenkuopat varsinkin jos olet aloittelija tietoisen läsnäolon matkalla.

Opit tällä kurssilla:

– Miksi tietoisen läsnäolon taidot ovat erittäin tärkeitä jokapäiväisen elämän kannalta?
– Miten ylität kriittisen kynnyksen, joka haastaa varsinkin alussa jokaista sisäisen muutostyön kulkijaa?
– Miten valjastat arkipäiväiset toiminnot osaksi tietoisen läsnäolon edistämistä?
– Tärkeimmän periaatteen, joka liittyy tietoiseen läsnäoloon, henkiseen kasvuun, itsensä kehittämiseen ja koko elämään yleisluontoisesti

Lisäksi opit:

Uusia näkökulmia, jotka inspiroivat ja motivoivat sinua suuresti
Erittäin tehokkaan ja helpon menetelmän stressinhallintaan ja rauhan saavuttamiseen

Mikä tuo taikaresepti sisäisten tilojen hallintaan oikein on? Hyvät uutiset ovat, että sinä voit muuttaa itsesi täysin riippumatta lähtötilanteestasi. Ymmärrät varmasti, että jos sinä hallitset elämää eikä elämä sinua, alkaisi moni mahdotonkin asia muuttamaan muotoaan. Osoitamme tällä kurssilla, että tuo kaikki on sinulle täysin mahdollista.

Tervetuloa kehityksen ytimeen ja lähdetään tekemään tuota matkaa yhdessä. Lisää alle vain sähköpostiosoitteesi ja nimesi ja lähetämme verkkokurssin sinulle.

Koulutuksen hinta 0 € (ovh. 29€)

SUOSTUMUS TIETOJEN KÄSITTELYYN

Tällä lomakkeella kerätään tietoja, joiden perusteella Finfinity Oy lähettää sinulle sähköpostilla tietoa, vinkkejä ja tarjouksia. Yhteystietojasi ei koskaan luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Viestien vastaanottaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jos et saa viestiä tarkistathan roskapostikansiosi.