meistä

ja meidän tarinamme

Finfinity muodostuu sanoista ”Fin” ja ”Infinity”. Se osoittaa mistä me tulemme ja minkä tasoisten asioiden parissa me toimimme. Itsensä kehittäminen ja henkinen kasvu ovat yhtä pitkiä kuin itse elämä, ikuista matkantekoa, jonka äärellä voit nauttia alati jalostuvista työn hedelmistä.

Olet varmasti huomannut, että elämme muutosten aikaa. Autamme sinua maailman myllerryksissä voittamaan sisäisiä haasteitasi ja luomme samalla parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Millaista elämä olisi jos voisit siirtää huomiosi menneisyyden painolasteista ja tulevaisuuden huolista rauhaan ja harmoniseen olotilaan?

Paremman maailman löytäminen sisältä tarkoittaa meditatiivisen ja läsnäolevan mielen omatoimista kehittämistä, joka parantaa elämänlaatua konkreettisesti. Jos olet valmis muuttamaan jokseenkin radikaalisti toimintamallejasi, johtaa se väistämättä radikaaleihin muutoksiin tuloksissa.

Menetelmämme sopivat jokaiselle meditoinnista kiinnostuneelle sisäisen todellisuuden tutkimusmatkaajalle. Palvelujemme parissa säästät aikaasi ja pääset vauhdilla kehityksen ytimeen. Nyt on sinun vuorosi siirtyä haluamallesi sisäisen kehityksen tasolle.

Samalla esitämme avoimen kutsun erilaisille tutkimustahoille kuten tietoisuuden tutkijoille tai yliopistoille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan hyvinvoinnin edistämistä. Me olemme avoimesti käytettävissä henkisen kasvun menetelmiin liittyvissä tutkimuksissa. Tällä haluamme yrityksenä edesauttaa yhteiskunnallisen hyvinvoinnin ja tieteen kehitystä.

Palautteita palveluistamme​

It’s been an absolute pleasure working with Niko. I secretly call him my spiritual guide. Niko has helped me tremendously in a time were my mind was circling negative notions. I put in the work along with his guidance and managed to overcome everything! At the end of each consultation call I ALWAYS felt 10 times better than before them. I gained so much understanding that I began to relax. I am super grateful to have met Niko and if you get the opportunity to work with him I would HIGHLY suggest it!

Liyah, Toronto

Saatuani Mialta kaukohoidon, tunsin itseni levolliseksi sekä latautuneeksi. Monia eri alueita hoidettiin ja hoito itsessään oli erittäin upea kokemus! Stressi hävisi, taakan tunne harteilta katosi ja hoito paransi myös unenlaatuani. Sain ammattimaisen palautteen hoidosta myös mistä oli apua suuresti jälkikäteenkin.

Suosittelen lämpimästi koko sydämestäni Mian hoitoa kaikille!

Henni, Helsinki

Tämä hoito, jonka Niko teki oli itselleni uusi kokemus ja upea sellainen! Hoito oli erittäin voimauttava ja hoidon aikana hoidettiin monia eri osa alueita, josta tunnistin itseni täysin kun sain ammattimaisen palautteen hoidon jälkeen. Hoidon aikana tunsin turvan tunnetta ja syvää rentoutta sekä oloni oli erittäin levollinen ja kevyt. Moni tunne lukko avautui hoidon aikana ja syvällä ollut suru myös hälveni, mitä yksin en ollut saanut pinnalle. Myös käsi, joka oli aina välillä vaivannut ei enää hoidon jälkeen kipuillut ollenkaan!

Erittäin ammattimainen ja voimallinen hoito! Suosittelen lämpimästi kaikille tätä hoitoa koko sydämestäni!

– Henni, Helsinki

Mian tekemä energiahoito oli erittäin vahva ja voimaannuttava kokemus. Mia kohtaa asiakkaan juuri tämän tarpeiden mukaisesti, ja hoidettavalla on mahdollistuus esittää toiveita hoidon kulkuun liittyen. Ennen hoitoa käytävässä keskustelussa mietitään mm. halutaanko musiikkia, halutaanko jutella samalla ym.ym. Koin että tilanne eteni juuri luontevasti ja niinkuin pitikin.

Mia teki hoitoa intuitiivisesti ja koin kirjaimellisesti olevani turvallisissa käsissä.

– Laura, Hyvinkää

Palaute Mian energiahoitoon:

Hoito oli erittäin rentouttava kokemus ja lempeä. Ajantaju tuntui hälvenevän ja 60 minuuttia meni nopeasti. Saamani palaute oli tarkkaa ja osui juuri siihen, mitä koen tällä hetkellä elämässäni. 

Suosittelen kokeilemaan avoimin mielin 🙂

– Tuukka, Tampere

Saatuani Mialta kaukohoidon, tunsin itseni levolliseksi sekä latautuneeksi. Monia eri tunne alueita hoidettiin ja hoito itsessään oli erittäin upea kokemus! Tunsin hoidon aikana energian virtaavan juuri sinne mihin tarvitsin sitä. Erittäin ammattitaitoista ja tehokasta hoitoa! Hoidon jälkeen oloni oli erittäin rentoutunut ja kevyt. Stressi hävisi, taakan tunne harteilta katosi ja hoito paransi myös unenlaatuani. Sain ammattimaisen palautteen hoidosta myös mistä oli apua suuresti jälkikäteenkin.

Suosittelen lämpimästi koko sydämestäni tätä hoitoa kaikille!

– Henni, Helsinki

Erittäin rentouttava kokemus. Tuli lämmin olo ja energia virtasi hyvin koko hoidon ajan. Voimakkaimmin tuntui energian virtaus päässä ja jaloissa. Hoidon jälkeen oli mahtava fiilis ja energiat korkeammalla tasolla. Nikolta sain tosi selkeät ohjeet hoidon toteuttamiseen ja täsmällisen analyysin siitä mitä kaikkea hoidon aikana tapahtui. Hoitokokemus ja Nikon analyysi hoidosta lisäsi todella paljon omaa kiinnostusta aihetta kohtaan.
 
Vahva suositus ihan kaikille!
 

– Robert, Jämsänkoski

It’s been an absolute pleasure working with Niko. I secretly call him my spiritual guide. 
 
Niko has helped me tremendously in a time were my mind was circling negative notions. I suffered with a lot of aches and pains in my arm, and developed some trapped gas in my chest that I couldn’t get rid of for months!
He helped guide me back into meditative practice and provide me with tons of feedback and understandings about what’s going on and how to overcome it. I put in the work along with his guidance and managed to overcome everything! At the end of each consultation call I ALWAYS felt 10 times better than before them. I gained so much understanding that I began to relax. The live energy healing sessions have helped me clear out a lot of negative manifestations that were happening in my physical body. 
 
I am super grateful to have met Niko and if you get the opportunity to work with him I would HIGHLY suggest it!
 

– Liyah, Toronto

Hey Niko. thank you so much for that cleanse. I felt it deeply and really appreciate your advice is now to better heal myself and raise my vibration! So this was very helpful and I’m grateful for the experience!
 
You’re very welcome, and Yes I definitely felt changes while the session was happening. I felt like my consciousness was more clear and I could definitely feel it being cleaned and when I was experiencing any negative thoughts I felt my vibration raising and resisting against those thoughts.
 
– Britney, Toronto

Niko

Hei! Olen Niko Harjokari ja haluan opettaa sinulle konkreettisia työkaluja sisäiseen muutokseen, joista olen hyötynyt vuosien varrella korvaamattomasti.

Kymmenen vuoden työskentely vuorotöissä ja sitä kautta kroonistunut univaje, emotionaaliset haasteet, aivosumu ja kuorsaus saivat minut kiinnostumaan hyvinvointia edistävistä itsehoidollisista menetelmistä.

Tutustuin jo vuosia sitten erittäin syvällisesti teoreettiseen ja menetelmälliseen tietoon meditatiivisten harjoitusten vaikutuksista tietoisuudentilaan. Tästä inspiroituneena otin meditaation päivittäiseen käyttööni. Syventämällä ymmärrystäni henkisen kasvun menetelmistä erityisesti itämaisten filosofioiden parissa ja niiden ikiaikaisissa menetelmissä, pääsin nopeasti ja lopullisesti eroon omista traumoista sekä tunnelukoistani.

Motivaationi ja luottamukseni tulevaisuutta kohtaan kasvoivat käsittämättömällä vauhdilla. Tunnistin valtavan potentiaalin joka oppimiini menetelmiin sisältyy ihmisten auttamisessa ja päätin, että haluan olla osana ratkaisua muuttuvassa maailmassa, jossa kenties jokaista meistä on haastettu enemmän tai vähemmän. Toteutan sydänlähtöisiä tietoisen läsnäolon valmennuksia, konsultaatioita sekä SFT-hoitoja hyödyntämällä oman varjotyöskentelyn kautta kerryttämääni ymmärrystä.

Valmennustyötä varten kehitän itseäni jatkuvasti:

– Olen sertifioitu Oxygen Advantage® ohjaaja. Oxygen Advantage® on tieteeseen pohjaava valmennusmenetelmä, joka optimoi suoritus- ja keskittymiskykyä.

– Olen Solar Fusion Treatment® – henkisen kasvun koulutusohjelman opettaja ja kouluttaja. SFT sisältää osa-alueita mm. perinteisestä joogafilosofiasta, länsimaisesta ja itämaisesta esoteriasta, alitajunnasta sekä ihmisen energiajärjestelmästä ja sen tasapainottamisesta.

– Olen juuri päättämässä 12 kk pituista Henkisen konsultoinnin koulutusta, joka on kehittänyt merkittävästi intuitiotani.

– Kouluttaudun parasta aikaa Kundaliinijoogaopettajaksi Yoga Lafontainen koulutusohjelmassa.

Minua inspiroi eniten tavalliset ihmiset, jotka ovat onnistuneet suuriin läpimurtoihin elämässään titteleistä ja taustasta huolimatta. Tämän hetkisellä ymmärryksellä olen täysin vakuuttunut, että kenellä tahansa on oikeilla menetelmillä ja lähtökohdista riippumatta täysi mahdollisuus sisäiseen muutokseen.

Jos ajatukseni resonoivat sinulle olen enemmän kuin käytettävissä ohjaamaan sinua. Sydämellisesti tervetuloa ja tavataan livenä tai verkossa!

Mia

Hei, lämmin kiitos, että olet saapunut sivuillemme. Olen Mia Koivula ja olen koulutukseltani farmaseutti. Minulla on aina ollut vahva halu auttaa muita ihmisiä. Olen ollut intuitiivisesti herkkä jo lapsesta saakka ja siksi intuitiiviset lähestymistavat ihmismieleen ja ihmisten auttamiseen ovat vetäneet minua puoleensa. Kiinnostukseni luonnollisiin hoitomuotoihin ja henkiseen kasvuun vei minut Reikin pariin. Kun aloin hoitaa itseäni ja otin lisäksi päivittäiseen käyttööni tietoisuusharjoitukset kuten meditaation, saavutin nopeasti tasapainoisen elämän ja sisäisen rauhan. Samalla ymmärsin, että energiahoitoihin, tietoisuusharjoituksiin sekä tietoiseen hengitykseen sisältyy valtava potentiaali, jota on kenen tahansa mahdollista hyödyntää omassa hyvinvoinnissaan.

Olen sertifioitui Oxygen Advantage® Jooga ja hengitys – ohjaaja. Oxygen Advantage® on tieteeseen pohjaava valmennusmenetelmä, joka optimoi suoritus- ja keskittymiskykyä. Olen lisäksi suorittanut Dolores Cannonin oppeihin pohjautuvan kvanttihypnoosikoulutuksen perus- ja syventävät opinnot. Minulla on myös tiibetiläisen äänimaljahoitajan sekä sointukylpyohjaajan pätevyydet.

Kerrytän osaamistani ja ymmärrystä jatkuvilla itsensä kehittämisen ja henkisen alan koulutuksilla sekä tietenkin päivittäisillä henkisillä harjoituksilla ja itsehoidollisilla menetelmillä.

Teen auttamistyötä suurella sydämellä ja kutsumuksella. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tapaamiseeni!

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä – me autamme erittäin mielellämme.