solar fusion treatment®

verkkokoulutus

premium tasoinen koulutus, jossa yhdistyvät sisäisen kasvun muutosvalmennus ja energiahoitajakoulutus

Oikein käytetty elämä on kyllin pitkä
- seneca (n. 4 eaa. – 65 jaa.)

solar fusion treatment®

Verkkokoulutus
Cyber Monday säästä yli -70%
12kk pituinen sisäisen kasvun muutosvalmennus ja intuitiivisen hoitamisen etäkoulutusohjelma oppilaille, jotka haluavat premium -luokan koulutuksen.

lämpimästi tervetuloa mukaan

Solar Fusion Treatment® avaa oppilaille yhteyden ja kasvumahdollisuuden intuitiiviseen tietoisuustaitoon, jota kutsutaan SFT®-energiaksi. SFT® on henkisen hyvinvoinnin menetelmä, jota voit hyödyntää missä tahansa elämän osa-alueella arjessa tai työelämässä. Opit hoitamaan itseäsi sekä muita. Tärkeimpänä SFT® mahdollistaa poikkeuksellisen syväsukelluksen itsetuntemukseen ja henkisen kasvun polun, jonka avulla kehität läsnäolotaitoja, keskittymiskykyä ja tärkeimpänä sisäistä tasapainoa. SFT®-koulutuksesta saat tukea mm. irtipäästön prosessiin ja ihmissuhdetaitoihin, jotka edistävät sisäistä motivaatiota ja yleistä luottamusta elämää kohtaan.

Koulutuksessa sinulle aktivoidaan yhteyksiä SFT® energiahoito-aspekteihin, joihin pääset tutustumaan moduuli kerrallaan. Jo heti ensimmäisestä askeleesta lähtien olet hyvin rikkaan kokonaisuuden keskellä ja opit vaihe vaiheelta ilman ylimääräisiä mystisyyksiä, kuinka erilaiset energiahoito-aspektit toimivat ja miten hyödynnät niitä käytännöllisesti ja konkreettisesti osana sisäistä muutosprosessia ja paremman elämän luomista. 

SFT® -energia on jopa kansainvälisellä tasolla erittäin laaja kokonaisuus 28:sta eri aspektista, joista tunnetuin on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä Reiki I, II ja III. Aspektit ovat praanan ominaisuuksia eli puhutaan elämänvoimasta, hienovaraisesta elämänenergiasta, jota opit koulutuksessa aistimaan ja ohjaamaan.

SFT®:n juuret linkittyvät voimakkaasti muinaiseen Egyptiin, mutta myös laajemmin muinaisen maailman viisausperinteisiin ja voidaankin sanoa, että SFT®:ssä henkiset perinteet saavat modernin päivityksen. SFT® ei ole uskonnollinen suuntaus, vaan käytännöllinen menetelmä ja henkilökohtainen sisäisen kasvun koulutusohjelma, jossa painotetaan oman kokemuksen tärkeyttä. Opit ja koet sisäisen kasvun muutostyökaluja, joiden avulla alat vetää puoleesi juuri sellaista elämää kuin itse haluat.

SFT® tietoisuustaidot on mahdollista oppia kenen tahansa, joka on menetelmästä kiinnostunut. Siksi koulutus sopii jokaiselle lähtötilanteesta, koulutustaustasta, maailmankatsomuksesta tai uskonnollisesta suuntauksesta riippumatta. SFT® on samaan aikaan henkinen ja käytännöllinen menetelmä. Olet tervetullut koulutukseen omana itsenäsi.

Koulutukseen ei vaadita ennakkohakemusta, mutta osallistujalta edellytetään avointa mieltä sekä koulutuksen täytyy vetää puoleensa. Jos tätä ei vielä tapahdu silloin ei ole oikea aika tulla mukaan. Säännöllinen meditaatioharjoittelu katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

asiakkaiden palautteita koulutuksesta

Kyseisestä palautteesta on leikattu pois asiakkaan henkilökohtainen osuus.

Solar Fusion Treatment® – sisäisen kasvun muutosvalmennus ja energiahoitajakoulutus

Solar Fusion Treatment® nimi on peräisin kaksoisplatinasäteestä, josta energia-aspektikokonaisuus muodostuu. SFT® -energiaa voisi kuvailla hienovaraiseksi tietoisuuden teknologiaksi (tekhne+logos = taito+tieto). SFT® on mielen tason ilmiö ja kokemisen työkalu. Koulutuksessa sinulle aktivoidaan kyky hyödyntää sitä monipuolisesti missä tahansa. SFT® vie erityisesti omahoidolliset meditaatio- ja tietoisuusharjoitukset, mutta myös kokemisen ulottuvuudet täysin uudelle tasolle. Kehotietoisuutesi ja läsnäolotaidot syvenevät, joista hyödyt merkittävästi mm. elämän haasteissa.

SFT® on äärimmäisen hyväksyvä, sillä ei ole rajoitteita, kaavoja tai muita hankalia ja monimutkaisia käänteitä, se vain on. Siksi se on niin helppo ja luonnollinen – et tarvitse mitään aiempia tietoisuustyöskentelyn taitoja. SFT® on jokaisen helppo oppia ja ymmärtää, sitä voi toteuttaa arjessa helposti ja yksinkertaisesti joko oman kasvun välineenä tai ammatillisesti.

SFT hierogpyhi

tällä hetkellä mukana on noin 100 oppilasta

Yksi koulutuksen tavoite on vapauttaa sinut egosi kahleista lopullisesti ja mahdollistaa koko potentiaalisi käyttöönotto mahdollisimman nopeasti. Intuition ja hyvinvoinnin kasvu sekä elämänlaatua tukevat syvälliset oivallukset ovat koulutuksen ydintavoitteita. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kouluksen käytyäsi olisit valaistuneessa tietoisuuden tilassa. (Kts. alta David Hawkinsin tietoisuuden tasot). Se tarkoittaa, että rajoitteitasi puretaan ja valon määräsi nostetaan niin suureksi kuin se vain suinkin on mahdollista sisäisellä puhdistumisella ja sitoutumisella, joka sisältää päivittäisiä harjoituksia, joilla kuljet lopun matkan polustasi hyvin nopeaan tahtiin.

SFT®:ssä opit matkantekoa sanan parhaassa merkityksessä ja täysin omana itsenäsi. Menetelmä on käytännöllinen ja universaali ja sopii kaikille, jotka ovat siitä kiinnostuneita. Koulutus sopii erityisesti heille, joilla on avoin mieli ja käynnistynyt sisäisen muutoksen prosessi tai voimakas halu aloittaa syvempi itsetutkiskelu. Koulutus ruokkii myös syvällisesti uteliasta mieltä.

Miten etäkoulutus eroaa lähikoulutuksesta?

Verkkokurssi mahdollistaa uusia asioita, joita pelkkä lähikoulutus ei tarjoa.

Etenet omaan tahtiisi

Kaikki opetusmateriaali on digitaalisessa muodossa, johon pääset käsiksi koska tahansa. Saat SFT®-jäsenenä kolmen vuoden katseluoikeuden sisältöihin. Voit edetä oman kalenterisi puitteissa. Tämä on koulutus, jonka kanssa ei tarvitse kiirehtiä ja pitää paineita.

Hurja määrä viisausperinteiden henkistä tietoa sekä modernin muutosvalmennuksen työkaluja

Koulutus pitää sisällään kymmeniä tunteja videomateriaalia ja täysin ainutlaatuisen kymmenien sivujen kirjallisen materiaalin. Kaiken tiedon omaksuminen ei välttämättä onnistu kertakuulemalla, siksi verkkokoulutus toimii paremmin kuin lähikoulutus. Etäkoulutus mahdollistaa aineiston loputtoman kertaamisen.

Tietoisuusharjoittelu ja harjoitushoitojen tekeminen

Koulutus etenee tekemällä harjoitushoitoja SFT®-menetelmällä, joista raportoidaan kouluttajalle. Lisäksi teemme meditaatioharjoitussarjoja. Hoitojen tekemistä ja onnistumista ei tarvitse jännittää lainkaan. Saat tekemiseen selkeät ohjeet ja halutessasi myös henkilökohtaista ohjausta kouluttajalta. Raportointien tarkoitus on ennen kaikkea tukea omaa oppimista ja niitä ei kommentoida kuin pyydettäessä.

Energiajärjestelmän hoitamisessa on kyse energiajärjestelmän tasapainottamisesta, jota voi verrata meditatiivisessa mielentilassa tapahtuvaan ohjaukseen, mutta ymmärtääkseen niitä ne on pakko kokea itse. SFT®:ssä kaikki tämä käy helposti omassa tahdissa ja oman kodin mukavuudessa.

Pääset osaksi SFT®-yhteisöä

Pääset liittymään SFT®- Facebook ryhmään, näin löydät helposti saman suuntauksen edustajia, kenties myös samalta paikkakunnalta ja voitte tehdä hoitovaihtareita.

Saat oikeuden osallistua SFT® – lähi- sekä etätapaamisiin, jotka sisältävät mm. Q&A-osioita, yhteismeditaatioita, hengitysharjoituksia ja paljon muuta hyödyllistä.

Videotallenteet on luotu etäkoulutusta varten

Tallenteet on tehty etäopiskelua varten, ne eivät ole tallenteita lähikoulutuksista, vaan ne ovat räätälöityjä ja optimoituja verkko-opiskelua varten. Oppiminen on tehokasta ja kategorisoitua. Löydät helposti juuri ne ohjeet mitä kaipaat.

Etenet nopeimmillaan kuukauden välein seuraavalle tasolle

Koulutuksen voi suorittaa nopeimmillaan vuodessa. Suositusaika sille on 1 – 2 vuotta, jolloin aineiston kertaamiseen jäisi ainakin vuosi. Jokainen etenee kuitenkin oman elämäntilanteensa puitteissa ja kiirettä suorittamiseen ei ole. Ilmoita kouluttajalle, milloin haluat vastaanottaa uudet vihkimykset. Koko koulutus, myös vihkimykset suoritetaan etänä.

Solar Fusion Treatment® on henkisen kasvun koulutusohjelma, jota Joogakoulu Ong Namon perustaja Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen) opetti vuosina 2005 – 2022 energiahoitaja koulutuksena. Koulutuksen syntyhistoria sijoittuu vuoteen 2005, jolloin haastavan elämäntilanteen seurauksena Joakim koki totaalisen antautumisen sisäisille peloille. Pian tämän jälkeen hänelle kanavoitui Solar Fusion Treatment® – energiahoitosuuntaus. Joakim loi kokemuksestaan kansainvälisellä mittapuulla merkittävän tieto- ja harjoituskokonaisuuden, joka sisältää valtavan määrän vaikeasti saatavilla olevaa esoteerista ja henkistä tietoutta. SFT® on sitemmin auttanut jo satoja ihmisiä sisäisen kasvun haasteissa.

Joakim Kaipainen kysyi Niko Harjokarilta marraskuussa 2022 haluaisiko hän kehittää ja jatkaa SFT® kouluttamista. Niko joka oli kokenut vuonna 2020 päivittäisten tietoisuusharjoitusten myötä voimakkaita henkilökohtaisia muutoksia suostui pyyntöön hyväksyvästi. Niko tunnisti valtavan potentiaalin, joka koulutukseen liittyvällä sisällöllä on henkilökohtaisessa muutostyössä. Täten koulutus siirtyi energiahoitajuuden sijaan entistä enemmän henkilökohtaisen muutosprosessin ja itsetutkiskelun edistämiseen. 

Koulutukseen lisättiin paljon kaivattua henkilökohtaista ohjausta sekä lisää tulokulmia kokonaisuuden hahmottamiseen mm. valmennuksellisia muutostyökaluja. Nikon myötä energiahoito-aspektien aktivointeja hyödynnetään koulutuksessa erityisesti henkilökohtaisen varjotyöskentelyn, muutosprosessin ja itsetuntemuksen välineenä.

SFT®-verkkokoulutus on erinomainen työkalu sisäisen muutosmatkan tueksi, jossa opetus kaikkeen tähän on koostettu mahdollisimman helpoksi. SFT® paketoi helposti ymmärrettävään muotoon vaikeitakin mystisiä konsepteja, joista jokainen koulutukseen osallistuva saa henkilökohtaisen kokemuksen. Koulutus on kansainvälisellä mittaluokalla täysin ainutlaatuinen ja yksinoikeudella käytävissä suomenkielellä.

Työskentelemällä SFT® -tietoisuustaitojen parissa et voi toimia väärin, sillä ne noudattavat aina korkeinta tahtoa. Jokainen taso muodostaa oman kokonaisuutensa, mutta parhaan annin saat käymällä kaikki kolme tasoa; valmistut kolmen tason jälkeen SFT®- koulutuksesta. Halutessasi voit toki käydä vain ensimmäisen tason, jo siitä saat huikean buustauksen omaan kehitykseesi. 

Opit mistä energiahoitamisessa on kyse ja ennen kaikkea koulutus on omaa sisäistä kasvua. Marssijärjestys koulutuksessa on ensin itse ja sitten muut. Valmistunut oppilas omaa työkaluja omanlaisen elämän tietoiseen luomiseen. Saat arvokkaita ja konkreettisia toimintamalleja, joita saat hyödyntää koulutuksen käytyäsi koko loppuelämäsi ajan missä tahansa kun toimit eettisten periaatteiden mukaisesti.

Koulutuksessa yhdistyvät saumattomasti itämainen ja länsimainen esoteerinen tieto. Kaikki informaatio annetaan niin, että jokainen sen voi sisäistää. Terminologiaa ei tarvitse pelätä, kaikki tullaan opettamaan niin, että edustit mitä tahansa uskontoa, maailmankatsomusta tai filosofista suuntausta, tulet ymmärtämään sen mitä sinun kannattaa ymmärtää sisäisen kasvun kannalta.

solar fusion treatment® - etäkoulutussisältö

1.-4. kk aikana perehdymme mm. SFT®-menetelmän toimintaan, kvanttikentän rooliin sisäisessä muutostyössä, sydänyhteyden avaamiseen, energiajärjestelmän tasapainottamiseen ja energiahoitamisen etiikkaan. Opettelemme erilaisista näkökulmista miten kohdataan elämän haasteita. 

Sukellamme jo heti ensi metreillä syvälle tietoisuuden monipuoliseen maailmaan ja erilaisiin tapoihin tulkita sitä. Rakennamme SFT®-työkalujen avulla tunnistamisen verkostoa henkilökohtaiselle muutokselle ja kaikelle uudelle, jota kohti haluat suunnata omassa elämässäsi. 

Käytämme työkaluina mm. joogaa, hengitysharjoituksia ja stressinhallinnan valmennuksellista ymmärrystä.

Tutustut mm. uusiin SFT® -oppaittesi laajaan joukkoon, uusiin energiahoito-aspekteihin ja väriterapiaan. Käymme läpi henkistä rakennettamme ja saat käytännöllistä tietoa kehon energiakeskuksista. Aiheina on mm. maadoitus ja elementit. Opit hyödyntämään taitoja henkilökohtaisessa ajatus- ja tunnetyössä. Opettelemme tekemään lähi- ja etähoitoja, opettelemme kuuntelemaan sydäntämme sekä harjoittelemme intuition luentaa.

Nämä ja paljon muuta elät todeksi koulutuksen edetessä!

taso I

solar fusion treatment®

moduulit 1-4

Aspektit, joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

1.kk

Seichem I & Reiki I

 • Reiki I (earth)
 • Sophi-El (water)
 • Sakara (fire)
 • Angelic-light (air and spirit)
 • Akasha (ether)

2.kk

Christ consciousness (Kristus tietoisuus)

St. Francis of Assisi (Fransiscus Assisilainen)

AA Rafael school of thought (AE Rafaelin koulukunta)

3.kk

Kahuna

Violet flame (Violetti liekki)

4.kk

Golden Dragon I (Kultainen lohikäärme)

Flower of Life (Elämän kukka)

Personal cosmic aspect  (Henkilökohtainen kosminen aspekti)

LISTA JATKUU ALEMPANA, KAIKKIAAN KOULUTUS SISÄLTÄÄ 28 ERI ASPEKTIA! (ALKAEN VUODESTA 2023)

mihin kaikkeen sft® energiaa voi käyttää?

Elämän tietoinen luominen

Kun opit jalostamaan tietoisuuttasi huomiosi pysyy tavoitteissasi ja kaikessa siinä mitä haluat elämääsi. Opit kokemuksen kautta, että huomiosi kohteet vahvistuvat lakkamatta elämässäsi. Opit hyödyntämään kvanttilaisen todellisuuden lainalaisuuksia tietoisessa manifestoinnissa oli tavoitteesi ihan mitä tahansa.

Elämänlaadun parantaminen

Kun energiatasosi nousevat, vaikuttaa se positiivisesti kaikkeen elämässäsi. Kun pysyt korkeissa motivaation ja insipiraation energioissa, elämäsi täyttyy pienistä ja suurista ihmeistä, eikä egomielesi enää pysty selittämään jatkuvia onnekkaita sattumia.

Energiajärjestelmän tasapainottaminen energiahoidoilla

Opit lukemaan omaa sekä muiden energiajärjestelmää. Voit auttaa ja hoitaa itseäsi sekä kaikkia apua tarvitsevia. Taito on osa jo pitkälti kadonneita viisausperinteitä ja äärimmäisen hyödyllinen sisäisten tilojen kuten ajatusten ja tunteiden rauhoittamisessa ja tasapainottamisessa. Mielestäni menetelemä on parhaita mahdollisia myös akuuttiin stressiin. Jos energiajärjestelmän tasapainottaminen ei ole sinulle entuudestaan tuttua, sinulle avautuu täysin uusi tapa kokea ja tulkita ilmenevää todellisuutta. Uudelleen aktivoimalla näitä sammuneita taitoja (ja voisi sanoa ymmärrystä) olet kääntämässä merkittävää sivua koko ihmiskunnan historiassa.

Blokkien poisto

Opit poistamaan blokkeja mielestäsi, tunnetasolta ja fyysisestä kehostasi, niin että kitka sinun ja haluamasi elämän välillä on mahdollisimman vähäinen. Kun etenet tietoisuusharjoituksilla määrätietoisesti kohti tavoitteitasi huomaat, että luomuksestasi muodostuu uusi normaali aiempien rajoitteiden sijaan.

Intuition kasvu

Vihkimysten aktivointien myötä kykysi kuunnella intuitiota kasvaa merkittävästi. Kun mielesi rauhoittuu opit samalla tulkitsemaan itseäsi laajemmin. Merkittäviä historian suuria oivalluksia on syntynyt nimenomaan intuitiivisesti eikä suinkaan järkeilemällä mihin länsimainen elämäntyyli säännöstään perustuu.

Ihmissuhteet

Opit miten jokaisessa haasteessa asuu mahdollisuuden siemen ja työkaluja miten hyväksyä ja sulkea energeettiset linkit menneisyyyden ihmissuhteisiin.

Luottamuksen ja motivaation kasvu

Opit, ymmärrät ja koet, että antaminen on saamista, eikä mitään puutetta ole. Alat vetää puoleesi uskomattomia ihmisiä ja kokemuksia, jotka todistavat sinulle, että ulkoinen maailma peilaa jatkuvasti sisäistä muutostasi.

tutustu tulevaan kouluttajaasi

Minusta:

Lämmin tervehdys kaikille. Olen Niko Harjokari (joogiselta nimeltäni Ravi Tegdeep Singh).

Olen Joakim Kaipaisen vuonna 2022 kouluttama SFT-opettaja ja nykyinen SFT:n kouluttaja. Olen suorittanut myös muut Joakimin koulutukset kuten 12kk Henkisen konsultaatiokoulutuksen. Joakim on myös mentoroinut minua koulutusten ulkopuolella.

Lisäksi olen mm. Timo Lampenin kouluttama Oxygen Advantage® -ohjaaja. Oxygen Advantage® on tieteeseen pohjaava valmennuskoulutus, jolla optimoidaan kehon suorituskykyä mm. keskittymisen taitoja.

Tätä kirjoittaessa olen Sat Darshanin ja Jivan Muktan (PhD) Kundaliinijoogaopettaja koulutuksessa, joka sisältää tuhdin kattauksen ikiaikaisia tietoisuusharjoituksia.

Olen myös Harri Gustafbergin ja Teemu Karppisen Mind Coach® Certified Trainer Stressinhallintavalmentajan-koulutusohjelmassa, joka on poliisin erikoisyksikön käyttöön kehitetty, ja tieteelliseen näyttöön perustuva stressinkäsittelyn ja elämänhallinnan taitojen koulutus.

Minulle tieteellinen sekä henkinen (ts. yksillöllinen tai subjektiivinen) tapa tarkastella maailmaa ovat molemmat johdonmukaisia enkä koe näiden välillä mitään ristiriitaa.

Niko Harjokari (Ravi Tegdeep Singh)

Solar Fusion Treatment® – kouluttaja

Kysy lisää koulutuksesta:

selectpotentials@gmail.com

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi kysyä. Vastaan enemmän kuin mielelläni.

Mitä SFT® on antanut minulle?

Olen elänyt uskomattoman transformatiivisen matkan SFT®:n parissa syvästä uhritietoisuudesta käytännössä täysin päinvastaiseen, jota voisin kuvailla automaattisena syvän rauhan ja luottamuksen tilana. SFT® on upein koulutus mitä olen koskaan käynyt ja pidän huolen, että sitä se on myös jatkossa.

Tärkeimpänä SFT® on antanut minulle mielenrauhan, mutta myös erittäin kiinnostavan elämän kuten koulutuksen esittelystä saattaa huomata 😉

Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään tietoisuuden historiaa yhteiselle Solar Fusion Treatment® – matkalle.

Millainen olen kouluttajana?

Kokemus on minulle on suurin opettaja ja samalla keskeisin periaate SFT®:ssä. En edusta mitään dogmia, vakaumusta tai uskontoa. Samaan aikaan en piilottele sitä mitä olen elänyt omien kokemusten kautta todeksi. Tämä toteutuu myös asiakassuhteissani ja vääriä tapoja kokea sisäisen kasvun asioita ei ole olemassa.

Tapani kouluttaa on enemmänkin valmennuksellinen kuin terapeuttinen ja tuloksesi ovat minulle kaikki kaikessa. Koulutan SFT®:tä mahdollisimman maanläheisesti ja pyrin avaamaan koko SFT®:tä ilmiönä niin käytännöllisesti kuin se vain on mahdollista. En kouluta mitään, jota en ole elänyt todeksi itse.

solar fusion treatment®

Verkkokoulutus

Cyber Monday säästä yli -70%

12kk pituinen sisäisen kasvun muutosvalmennus ja intuitiivisen hoitamisen etäkoulutusohjelma oppilaille, jotka haluavat premium -luokan koulutuksen.

Mikä on muuttunut nikon astuttua SFT® ohjaksiin?

Solar Fusion Treatment® on nyt premium tasoinen sisäisen kasvun muutosvalmennus.

Tulokulma on uudistunut

Uuden kouluttajan myötä SFT® on ottanut kokonaan uuden vaihteen. Pääset kartoittamaan rauhassa nykyistä paikkaasi elämässä ja luomaan kokonaan uudet perustukset sille mitä ikinä olet halunnut luoda elämääsi. Uusina aihealueina käsittelemme mm. tieteellistä tulokulmaa manifestointiin, luottamuksen tilaan siirtymistä ja paljon muuta. Joakim Kaipaisen SFT® sisälsi voimakkaan henkisen tulokulman. Niko on perinteitä kunnioittaen uudistanut koulutusta enemmän käytännönläheiseksi ja selkeäksi, jotta koulutukseen olisi entistä helpompi osallistua taustasta riippumatta. Saat teoriat ja menetelmät, joiden avulla voit tehdä itse omat johtopäätelmäsi ja tulkintasi asioista. 

Henkilökohtainen tuki

Saat jokaisen moduulikohtaisen vihkimyksen yhteydessä palautteen, jonka avulla voit arvioida omaa etenemistä. Saat koulutuksen päätyttyä henkilökohtaisen palauteen muutosprosessistasi, johon voit palata vuosien päästä muistaen millainen SFT®-matkasi oli.

Joukkomeditaatiot

Aloitamme vuoden 2023 jälkimmäisellä puoliskolla livemeditaatioiden sarjan Zoomissa, johon sinulla on SFT® oppilaana maksuton osallistumisoikeus. Tapaamiset suunnitellaan tukemaan erityisesti SFT® oppilaiden elämän tietoista luomista. Jos et ehdi tapaamisiin mukaan niistä jää tallenteet, joihin voit aina osallistua jälkikäteen.

Materiaalia on runsaasti, siis runsaasti lisää

Koko koulutuksen runko on uudistettu tukemaan oppilaiden henkilökohtaista kasvua ja muutosprosessia. Kokonaisuuteen on lisätty täydentäviä sisäisen kasvun elementtejä, jotta eteneminen olisi entistä syvällisempi kokemus. Pääset kulkemaan sitä kouluttajan jalanjäljissä, joka on alunperin käynyt koulutuksen itse ja tuntee erittäin hyvin siihen liittyvät sudenkuopat. Eteneminen on suoraviivaisempaa, pehmeämpää ja kaikinpuolin helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Saat Joakim Kaipaisen alkuperäiset materiaalit tukemaan SFT matkaasi!

Joakim Kaipaisen koostamat SFT materiaalit ovat sisällöltään korvaamattomia ja ne perustelevat paikkaansa myös tulevaisuudessa. Ne sisältävät lähes 20 vuoden kokemuksen henkisen kasvun osaamista, joka on alallaan huippuluokkaa. Minulla on suuri ilo ja kunnia tarjota lähes kaikki alkuperäiseen koulutukseen kuuluneet SFT® materiaalit osana uudistuvaa koulutusta. Voin ilokseni todeta, että saatavilla on myös kokonaan Joakimin täysin ennenjulkaisematonta SFT®-materiaalia, joka on nyt osana koulutusta ensimmäistä kertaa. Saat käytännössä kaksi koulutusta yhden hinnalla ja vieläkin lisää.

taso ii

solar fusion treatment®

moduulit 5-8

Itsetuntemuksesi syvenee ja rakennamme voimakasta vuorovaikutussuhdetta kvanttikentän kanssa. Herkistämme ihmisyyden eri aspektien tuntemusta, opimme hallitsemaan aikaa, niin hoidoissa kuin arkielämässämmekin ja opettelemme ylläpitämään läsnäolevaa tietoisuudentilaa harjoitusten ulkopuolella.

Aiheina on lisäksi mm. seitsemän sädettä, harjoittelemme näkökulman vaihtamisen ja laajentamisen taitoa, lisäksi harjoittelemme sydänyhteyttä eri kohteisiin.  Pohdimme egon voimaa ja kuinka opimme elämään egon kanssa ilman, että se hallitsee meitä. Käymme läpi mielen mekaniikkaa ja maailman ilmenemistä mm. joogafilosofian vinkkelistä katsottuna.

Teemme joogaharjoituksia ja tutustumme kundaliinijoogan polkuun, opimme runsauden ilmentämisen perusteet ja paljon paljon muuta!

Aspektit, joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

5.kk

Reiki II

Seichem II

6.kk

Golden Dragon II (Kultainen lohikäärme II)

Blue Buddha (Sininen Buddha)

7.kk

White Dragon I (Valkoinen lohikäärme)

Serapis Bay school of thought (Serapis Bayn koulukunta)

8.kk

SFT Angel (SFT Enkeli)

Golden Buddha (Maitreya) (Kultainen Buddha)

Yellow Shambala (Keltainen Shambala)

Trikuti 

taso III

solar fusion treatment®

moduulit 9-12

Saat käyttöösi uusia upeita energiahoito vihkimyksiä ja saat mm. Reiki- ja Seichem master -vihkimykset.

Tutustumme merkaba käsitteen, jonka avulla pääset tutustumaan tietoisuuden monipuolisempiin ulottuvuuksiin.

Saamme jälleen runsaasti lisää joogisia ja valmennuksellisia henkisen kasvun välineitä polkuamme nopeuttamaan. Harjoittelemme jälleen käytännössä intuition tulkintaa, energianlukua, meditaatioita ja paljon paljon muuta!

Opit kokemuksen kautta mitä tarkoittaa kehon ja mielen värähtelytaso ja miten sitä nostetaan. Kolmas taso nostaa värähtelyäsi räjähdysmäisesti, anna fyysiselle kehollesi aikaa sopeutua uuteen.

Aspektit, joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

9.kk

Reiki Master 

Seichem Master 

10.kk

Angel (Enkeli)

Melchizedek 

11.kk

YOD

Egyptian architypial aspects (Egyptiläiset arkkityyppiset energia-aspektit)

 • Ra
 • Osiris
 • Isis
 • Horus
 • Thoth
 • Hathor
 • Plejadit
 • Sirius
 • Sfinksi
 • Ankh


Scepter of Serapis Bay
(Serapis Bayn valtikka)

Twin flame, counterpart (Kaksoisliekki, vastinkappale)

The Sun, Shakti Pac (Aurinko, Shakti Pac)

12.kk

Ganesh  *Uusi

Arielin ja Sekhmet school of thought (Arielin ja Sekhmetin koulukunta)

Chrystal (Kristalli)

Shakti  

Kundalini

Brahman 

Tason III aktivoinnit nostavat värähtelytasoasi hyvin voimallisesti, tätä seuraa 21 pv kestävä värähtelytason nousu ja sisäinen puhdistuminen.

Koulutuksessa saat erittäin laajan kirjallisen materiaalin.

Tärkeä huomio koulutuksesta:

Koulutuksessa ei opeteta vihkimysten tekoa. Jos haluat oppia taidon varaa aika Nikolle 90 minuutin konsultaatioon kaupastamme. Konsultaatiossa arviomme oletko valmis ottamaan vastuun, joka tietoon sisältyy. Jos olet valmis hinta on 145 euroa. Jos arvioimme, että aika ei ole vielä oikea tapaaminen on tässä tapauksessa maksuton.

Arviointiin osallistuminen edellyttää Tasojen I-III suorittamista hyväksytysti sekä vähintään 6 kuukauden aikajaksoa valmistumisesta, jolloin opittuja menetelmiä on otettu käytäntöön ja saavutettu edellytettyjä tuloksia.
Aiheesta saa kysyä vapaasti Nikolta ravi.tegdeep.singh(at)gmail.com

tietoisuuden tasot - david hawkinsin malli

1000 – ääretön tietoisuus

700+ – valaistuminen

600 – rauha

540 – ilo

500 – rakkaus

400 – järki

350 – hyväksyntä

310 – halukkuus

250 – neutraali

200 – rohkeus

175 – ylpeys

150 – viha

125 – halu

100 – pelko

75 – murhe

50 – välinpitämättömyys

30 – syyllisyys

20 – häpeä

0 – pysähtyminen

Tämän koulutuksen kautta sinun on mahdollista ulottua vähintään rauhan tasolle, joka on David Hawkinsin mallin mukaan jo ihan valaistumisen kynnyksellä. Ylimmät tasot ja niiden mukainen elämä on se mihin tähtäämme koulutuksessa ☝️

Toinen tärkeä huomio koulutuksesta:

Solar Fusion Treatment® on valmennuksellinen energiahoitaja koulutusohjelma, joka sisältää elämäntaidon ja stressinhallinnan ohjeita, energiahoitoja, joogaa, meditaatioita ja hengitysharjoituksia eikä se korvaa terveydenhuoltoalan ammattilaisen antamaa hoitoa.

solar fusion treatment®

Verkkokoulutus

Cyber Monday säästä yli -70%

12kk pituinen sisäisen kasvun muutosvalmennus ja intuitiivisen hoitamisen etäkoulutusohjelma oppilaille, jotka haluavat premium -luokan koulutuksen.

Taso IV

solar fusion treatment®

opettajataso

Opettajakoulutus on ihan oma koulutuksensa. Edellytyksenä koulutuksen aloittamiselle on, että kaikki aiemmat tasot on suoritettu, vaatimusten mukaisesti. 

Pidätämme oikeudet valita oppilaat koulutukseen. Oppilaat valitaan kahdenkeskisen haastattelun kautta.

Opettajatasolla saat vihkimyksiä, jotka johdattavat sinut sellaisten kosmisten energia-aspektien pariin joiden läsnäolo on tullut mahdolliseksi vasta vuoden 2011 alussa.

Saat avaimet SFT -opettajuuteen ja myös reikiopettajuuteen. Käymme läpi erityisesti sitä, miten toimia SFT- kouluttajana nykyisessä muutosten ajassa.

Opettajakoulutus käy läpi parasta aikaa uudistusta.

Valmistumisen jälkeen et jää yksin, tukea on aina saatavilla.

Opettajatason eli tason IV vihkimykset ovat:

 • Elohim 
  • Herkules / Amatsonia
  • Apollo / Lumina
  • Heros / Amora
  • Purity / Astrea
  • Cyclopea / Virginia
  • Peace / Aloha
  • Arcturus / Victoria

 • Golden Dragon III (Kultainen Lohikäärme III)
 
 • White Dragon II (Valkoinen Lohikäärme II)
 
 • White Buddha (Valkoinen Buddha)
 
 • Blue wave of Shakti consciousness (Shakti tietoisuuden sininen virta)
 • Indra –Svarga of the Sun (Indra – Auringon Jumala)

 • Deeksha
 
 • SFT -chrystal lotus (SFT – kristalli lootus)

sydämen uskomaton voima

Verkkokurssi
Mitä on sydämen ja aivojen koherenssi? Mitä sykevälivaihtelun itsehoidollisista menetelmistä tiedetään? Mitä hyötyä on sydämen magneettikentästä? Mikä on sydämen rooli henkisenä energiakeskuksena ja miten avaat keskuksen? Miten elät sydän auki ja luot sydämen avulla synkronisiteetteja elämääsi?

energia
todellisuus

Workshop
Mitä ovat kehon energiakeskukset ja miten voit huoltaa niitä? Millainen on ihmisen energiajärjestelmä ja mitä siitä olisi hyödyllistä ymmärtää? Millainen meditaatio ja hengitys auttavat energiajärjestelmän ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa? Miten hyödynnät energiatyötä missä tahansa elämän osa-alueessa?

konsultaatiot ja hoidot

Tutustu täällä palvelutarjontaamme.