solar fusion treatment®

12 kk verkkokoulutus

Henkisen kasvun koulutusohjelma oppilaille, jotka haluavat Premium-luokan koulutuksen

lämpimästi tervetuloa mukaan!

Solar Fusion Treatment® avaa oppilaille yhteyden ja kasvumahdollisuuden universumimme korkeimpiin energioihin. Jo ensimmäisestä askeleesta lähtien olet hyvin rikkaan energiakokonaisuuden keskellä ja opit vaihe vaiheelta ilman ylimääräisiä mystisyyksiä, kuinka kosmoksemme energiavoimat toimivat ja mikä on sinun paikkasi tässä palapelissä. Koulutuksessa sinulle aktivoidaan energiayhteyksiä, joihin pääset tutustumaan moduuli kerrallaan.

SFT:n juuret linkittyvät voimakkaasti muinaiseen Egyptiin ja voidaankin sanoa, että SFT:n mukana osa muinaista viisautta on palaamassa ihmisten keskuuteen. Solar Fusion Treatment® ei ole uskonnollinen suuntaus vaan henkilökohtainen sisäisen kasvun koulutusohjelma, jossa painotetaan oman kokemuksen tärkeyttä.

Saat koulutuksessa aktivoinnit, teoriat ja menetelmät, joiden avulla voit tehdä itse omat johtopäätelmäsi ja tulkintasi asioista. Siksi koulutus sopii jokaiselle maailmankatsomuksesta tai uskonnollisesta suuntauksesta riippumatta.

Koulutukseen ei vaadita ennakkohakemusta, mutta koulutuksen täytyy vetää sinua puoleensa. Jos tätä ei vielä tapahdu silloin ei ole oikea aika tulla mukaan.

Solar Fusion Treatment® – henkisen kasvun koulutusohjelma

SFT on erittäin jalostunutta ja hienovaraista tietoisuuden teknologiaa. Koulutuksessa sinulle aktivoidaan kyky hyödyntää sitä monipuolisesti missä tahansa. SFT -energiaa voidaan käyttää aivan samoin kuin esim. Reiki-energiaakin. SFT on äärimmäisen hyväksyvä, sillä ei ole rajoitteita, kaavoja tai muita hankalia ja monimutkaisia käänteitä, se vain on. Siksi se on niin helppo ja luonnollinen – et tarvitse mitään aiempia energiatyöskentelyn taitoja. SFT on jokaisen helppo oppia ja ymmärtää, sitä voi toteuttaa arjessa helposti ja yksinkertaisesti joko oman kasvun välineenä tai ammatillisesti.

SFT hierogpyhi

tällä hetkellä mukana on yli 200 oppilasta.

Yksi koulutuksen tavoite on vapauttaa sinut egosi kahleista lopullisesti ja mahdollistaa koko potentiaalisi käyttöönotto mahdollisimman nopeasti. Tie suureen sisäiseen oivallukseen tämän elämän aikana on yksi koulutuksen ydintavoitteista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että koulutuksen käytyäsi olisit automaattisesti valaistuneessa tilassa; se tarkoittaa, että rajoitteitasi puretaan ja valon määräsi nostetaan niin suureksi kuin se vain suinkin on mahdollista energiansiirrolla, sisäisellä puhdistumisella ja sitoutumisella, joka sisältää päivittäisiä harjoituksia, joilla kuljet lopun matkan polustasi hyvin nopeaan tahtiin. SFT:ssä opetellaan matkantekoa sanan parhaassa merkityksessä ja tämä kaikki tapahtuu erittäin ammattitaitoisen kouluttajan ohjaksissa.

Miten etäkoulutus eroaa lähikoulutuksesta?

Verkkokurssi mahdollistaa uusia asioita, joita pelkkä lähikoulutus ei tarjoa.

Etenet omaan tahtiisi

Kaikki opetusmateriaali on digitaalisessa muodossa, johon pääset käsiksi koska tahansa. Saat SFT-jäsenenä kolmen vuoden katseluoikeuden sisältöihin. Voit edetä oman kalenterisi puitteissa.

Hurja määrä henkistä ja esoteerista tietoa

Koulutus pitää sisällään kymmeniä tunteja videomateriaalia ja täysin ainutlaatuisen kymmenien sivujen kirjallisen materiaalin. Kaiken tiedon omaksuminen ei välttämättä onnistu kertakuulemalla, siksi verkkokoulutus toimii paremmin kuin lähikoulutus. Etäkoulutus mahdollistaa aineiston loputtoman kertaamisen.

Harjoitushoitojen tekeminen

Koulutus etenee tekemällä harjoitushoitoja, joista raportoidaan opettajalle. Hoitojen tekemistä ja varsinkaan onnistumista ei tarvitse jännittää lainkaan. Saat tekemiseen selkeät ohjeet ja halutessasi myös henkilökohtaista ohjausta opettajalta. Raportointien tarkoitus on ennen kaikkea tukea omaa oppimista ja kehitystä.

Pääset osaksi SFT-yhteisöä

Pääset liittymään SFT- facebook ryhmään, näin löydät helposti saman suuntauksen edustajia, kenties myös samalta paikkakunnalta ja voitte tehdä hoitovaihtareita.

Saat oikeuden osallistua SFT – lähi- sekä etätapaamisiin ja webinaareihin, jotka sisältävät mm. Q&A-osioita, yhteismeditaatioita, hengitysharjoituksia ja paljon muuta hyödyllistä

Videotallenteet on luotu etäkoulutusta varten

Tallenteet on tehty etäopiskelua varten, ne eivät ole tallenteita lähikoulutuksista, vaan ne ovat räätälöityjä ja optimoituja verkko-opiskelua varten. Oppiminen on tehokasta ja kategorisoitua. Löydät helposti juuri ne ohjeet mitä kaipaat.

Etenet nopeimmillaan kuukauden välein seuraavalle tasolle

Koulutuksen voi suorittaa nopeimmillaan vuodessa. Suositusaika sille on 2 vuotta, jolloin aineiston kertaamiseen jäisi vielä yksi vuosi. Jokainen etenee kuitenkin oman elämäntilanteensa puitteissa ja lisä-aikaa saa tarvittaessa. Ilmoita opettajallesi, milloin haluat vastaanottaa uudet vihkimykset

Solar Fusion Treatment® – henkisen kasvun koulutusohjelma

Solar Fusion Treatment – on henkisen kasvun koulutusohjelma, jota Joogakoulu Ong Namon perustaja Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen) opetti vuosina 2005 – 2022. Koulutuksen syntyhistoria sijoittuu vuoteen 2005, jolloin haastavan elämäntilanteen seurauksena Joakim koki totaalisen antautumisen sisäisille peloille. Tämän johdosta hänelle kanavoitui Solar Fusion Treatment – energiahoitosuuntaus. Joakim loi oivalluksestaan kansainvälisessä mittapuulla merkittävän tieto- ja harjoituskokonaisuuden, joka sisältää valtavan määrän vaikeasti saatavilla olevaa esoteerista ja henkistä tietoutta.

Vuodesta 2023 alkaen SFT:n koulutuksen opettaminen siirtyi Joakimin pyynnöstä Niko Harjokarille, joka koki päivittäisen meditoinnin myötä oman sisäisen oivalluksensa vuonna 2020. Nikon myötä koulutus monipuolistui entisestään. Koulutus suuntautui energiahoitajuuden sijaan entistä enemmän oman sisäisen kasvun edistämiseen. Koulutukseen lisättiin paljon kaivattua henkilökohtaista ohjausta sekä konsultoinnillisia elementtejä.

SFT-verkkokoulutus on yksi maailman parhaita tietoisen elämän luomisen työkaluja, jossa opetus kaikkeen tähän on koostettu mahdollisimman helpoksi. SFT paketoi helposti ymmärrettävään muotoon vaikeitakin mystisiä konsepteja, joista jokainen koulutukseen osallistuva saa henkilökohtaisen kokemuksen. Koulutus on kansainvälisellä mittaluokalla täysin ainutlaatuinen ja yksinoikeudella käytävissä suomen kielellä.

Työskentelemällä SFT -energioiden parissa et voi toimia väärin, sillä ne noudattavat aina korkeinta tahtoa. Jokainen taso muodostaa oman kokonaisuutensa, mutta parhaan annin saat käymällä kaikki kolme tasoa; valmistut kolmen tason jälkeen SFT- koulutuksesta. Halutessasi voit toki käydä vain ensimmäisen tason, jo siitä saat huikean buustauksen omaan kehitykseesi. 

Opit kansainvälisellä tasolla ammattimaisen energiahoitamisen, mutta myös sisäisen kasvun ohjaamisen taidot. Ennen kaikkea koulutus on omaa henkistä kasvua. Marssijärjestys koulutuksessa on ensin itse ja sitten muut. Valmistunut oppilas omaa valtavan määrän työkaluja oman elämän tietoiseen luomiseen, mutta osaa myös ohjata muita ihmisiä sisäisen kasvun kysymyksissä.

Koulutuksessa yhdistyvät saumattomasti itämainen ja länsimainen esoteerinen tieto. Kaikki informaatio annetaan niin, että jokainen sen voi sisäistää. Terminologiaa ei tarvitse pelätä, kaikki tullaan opettamaan niin, että edustit mitä tahansa uskontoa, maailmankatsomusta tai filosofista suuntausta, tulet ymmärtämään kaiken sen mitä sinun tulee ihmisyydessä ymmärtää.

sft® - etäkoulutussisältö

SFT -koulutukseen voit mainiosti tulla ilman, että sinulla olisi ennestään kokemusta sisäisestä kasvusta tai energiatyöskentelystä. Reiki- tai joku muu energiahoitotausta on eduksi.

1.-4. kk aikana perehdymme mm. sydänyhteyden avaamiseen, energiajärjestelmän hoitamiseen,  hoitamisen etiikkaan ja opettelemme miten kohdataan elämän haasteita. Tutustut uusiin SFT -oppaittesi laajaan joukkoon, uusiin energioihin ja energeettiseen väriterapiaan. Käymme läpi henkistä rakennettamme ja saat erittäin syvällistä tietoa kehon energiakeskuksista ja hienovaraisen todellisuuden lainalaisuuksista. Aiheina on mm. maapallon energioihin ankkuroituminen sekä elementtienergiat. Nämä ja paljon muuta elät todeksi koulutuksen edetessä.

Tulemme tekemään lähi- ja etähoitoja, harjoittelemme intuition käyttöä, opettelemme kuuntelemaan sydäntämme sekä harjoittelemme energioiden luentaa. Saat runsaasti joogisia välineitä omaan henkilökohtaiseen henkiseen kasvuun. Teemme ryhmähoitoja, karmisia hoitoja, harjoittelemme symbolien käyttöä (mikäli se ei ole ennestään tuttua) ja paljon muuta!

Energiat joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

taso I

solar fusion treatment®

moduulit 1-4

1.kk

Seichem I

 • Reiki I (maa): Maaelementti vastaa perinteistä reikienergiaa.
 • Sophi-El (vesi): On kuin herkästi värähtelevä pulssimainen energia, joka auttaa parantamaan emotionaalisia ja alitajunnan tason ongelmia.
 • Sakara (tuli): Sen voi tuntea hyvin sähkömäisenä energiana, Sakara poistaa blokkeja elektromagneettisesta kentästä ja fyysisiltä tasolta auttaen energiaa virtaamaan vapaammin energiajärjestelmässäsi.
 • Angelic-light (ilma ja henki): Voit tuntea sen kevyenä tuulahduksena, joka on täynnä mentaalisen tason puhdistavaa energiaa. Ilmaelementti parantaa kommunikaation laatua ja laajentaa hoitajan kykyä havainnoida tietoisuuden eri tasoja. Angelic-light luo hoidon aikana yhteyden enkelikuntaan ja ylösnousseisiin mestareihin.
 • Akasha (eetteri): Viides elementtienergia luo tasapainoisemman ja syvemmän hoitokokemuksen. Eetterielementti nostaa korkeammalle värähtelytasolle, sekä hoidettavan että hoitajan.

2.kk

Kristus-tietoisuus

 • Laajentaa tietoisuuttasi sydämen kautta ja opit parantamaan myötätunnon valolla.

Franciscus Assisilaisen vihkimys

 • Avaa yhteyden eläinkunnan tietoisuuteen, mahdollistaa ykseyden kokemisen Äiti Maan eli maapallon kanssa.

AE Rafaelin koulukunta

 • Smaragdin vihreä parantava ja runsautta luova energialaatu.

3.kk

Kahuna energia

Yhdistää sinut Havaijin luonnonuskonnon voimiin, vahvistaa Äiti Maa yhteyttä.

Violettiliekki

Muuntava ja puhdista energialaatu St. Germainilta ja violeteilta deevoilta.

4.kk

Kultainen Lohikäärme I

 • Äiti Maan rakkausenergian ilmentymä, mahdollistaa mineraalien, kivi- ja kristallienergioiden pumppaamisen maasta hoidollisissa tilanteissa.

Pyhängeometrian avulla puhdistuminen ja yhdistyminen korkeampiin ulottuvuuksiin.

Lisäksi sinulle aktivoidaan oma, henkilökohtainen kosminen energiasi.


LISTA JATKUU ALEMPANA, KAIKKIAAN KOULUTUS SISÄLTÄÄ 28 ERI ENERGIALAATUA!

mihin kaikkeen sft® energiaa voi käyttää?

Elämän tietoinen luominen

Kun opit jalostamaan tietoisuuttasi huomiosi pysyy tavoitteissasi ja kaikessa siinä mitä haluat elämääsi. Opit kokemuksen kautta, että huomiosi kohteet vahvistuvat lakkamatta elämässäsi. Opit hyödyntämään henkisen todellisuuden lainalaisuuksia tietoisessa manifestoinnissa oli tavoitteesi ihan mitä tahansa.

Värähtelytason nousu

Kun värähtelytasosi nousee, vaikuttaa se positiivisesti kaikkeen elämässäsi. Kun pysyt korkeissa energioissa, elämäsi täyttyy pienistä ja suurista ihmeistä, eikä egomielesi enää pysty selittämään jatkuvia onnekkaita sattumia.

Sisäisen kasvun ohjaukset ja energiahoidot

Opit lukemaan omaa sekä muiden energiajärjestelmää. Voit auttaa ja hoitaa itseäsi ja kaikkia apua tarvitsevia ihmisiä. Voit hoitaa myös Äiti – Maata – luontoa, puita, meriä, kasveja ja tietysti myös eläimiä. Jos energiahoidot eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, sinulle avautuu täysin uusi tapa kokea ja tulkita ilmenevää todellisuutta. Samalla olet ensimmäisten joukossa kääntämässä merkittävää sivua koko ihmiskunnan historiassa.

Blokkien poisto

Opit poistamaan blokit mielestäsi, tunnetasolta ja fyysisestä kehostasi, niin että maailmankaikkeus pääsee vihdoin esteettä tuomaan sinulle kaiken sen mitä olet elämääsi aina halunnut.

Karman poisto

Kannat mukanasi omaa karmaasi nykyisestä ja menneistä elämistäsi, lisäksi sinua rajoittavat mm. suvun ja kansakunnan karma. Kun vapautat turhan painolastin, muuttuu elämäsi huomattavasti helpommaksi ja mukavammaksi matkaksi.

Intuition kasvu

Vihkimysten myötä kykysi kanavoida energiaa kasvaa hurjasti ja samalla kykysi vastaanottaa informaatiota hienommilta tasoilta kasvaa samassa suhteessa.

Ihmissuhteet

Opit miten pystyt harmonisoimaan, myös erittäin haastavat ihmissuhteet ja miten voit viedä parisuhteesi ihan uudelle tasolle.

Rakkaus

Tämä universaalin rakkauden tila, on sinun suojasi, elämäsi ja kaikki se mitä tulet koskaan tarvitsemaan. Opit, ymmärrät ja koet, että antaminen on saamista, eikä mitään puutetta ole.

tutustu tulevaan opettajaasi

Lämmin tervehdys kaikille. Olen Niko Harjokari (joogiselta nimeltäni Ravi Tegdeep Singh).

Olen Joakim Kaipaisen vuonna 2022 kouluttama SFT-opettaja ja nykyinen SFT:n pääkouluttaja. Olen suorittanut Joakimin kaikki koulutukset kuten 12kk Henkisen konsultaatiokoulutuksen. Joakim on myös mentoroinut minua koulutusten ulkopuolella.

Lisäksi olen mm. Timo Lampenin kouluttama Oxygen Advantage® -ohjaaja. Oxygen Advantage ® on tieteeseen pohjaava valmennuskoulutus, jolla optimoidaan kehon suorituskykyä mm. keskittymisen taitoja. Tätä kirjoittaessa olen Sat Darshanin ja Jivan Muktan Kundaliinijoogaopettaja koulutuksessa.

Niko Harjokari (Ravi Tegdeep Singh)

Solar Fusion Treatment® – kouluttaja

Mitä SFT on antanut minulle?

Olen elänyt uskomattoman transformatiivisen matkan SFT:n parissa syvästä uhritietoisuudesta käytännössä täysin päinvastaiseen, jota voisin kuvailla automaattisena syvän rauhan ja luottamuksen tilana. SFT on upein koulutus mitä olen koskaan käynyt ja pidän huolen, että sitä se on myös jatkossa.

Tärkeimpänä SFT on antanut minulle mielenrauhan, mutta myös erittäin kiinnostavan elämän kuten koulutuksen esittelystä saattaa huomata 😉

Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään tietoisuuden historiaa yhteisellä Solar Fusion Treatment® – matkalla.

taso ii

solar fusion treatment®

moduulit 5-8

Energiatyöskentelysi syvenee ja tiedostat yhä enemmän korkeamman minäsi ja hengen läsnäolon kaikessa. Herkistämme energioiden tuntemusta, opimme manipuloimaan aikaa, niin hoidoissa kuin arkielämässämmekin ja opettelemme myös kanavointia.

Aiheina on lisäksi mm. 7 sädettä, teemme meditaatiomatkan sielun tasolle, jossa voit selvitellä elämäntehtävääsi, lisäksi harjoittelemme sydänyhteyttä eri kohteisiin.  Pohdimme egon voimaa ja kuinka opimme elämään egon kanssa ilman, että se hallitsee meitä. Käymme läpi mielen mekaniikkaa ja maailman ilmenemistä joogafilosofian vinkkelistä katsottuna.

Teemme joogaharjoituksia ja tutustumme muutenkin joogan polkuun. Otamme pyhän geometrian mukaan hoitoihin, opimme runsauden ilmentämisen perusteet ja paljon paljon muuta!

5.kk

Reiki II

Seichem II

6.kk

Kultainen Lohikäärme II

Lääkäri Buddha (sininen Buddha)

 • Erittäin voimallinen laatu fyysisen tason energiahoitoihin. Lääkäri Buddha toimii kaikilla 7 säteellä ja hänellä on ilmennys jokaisella niistä.

7.kk

Valkoinen lohikäärme I

 • Valkoinen lohikäärme edustaa hengen korkeinta ilmennystä.

Serapis Bayn koulukunta

 • Portti korkeimpiin ulottuvuuksiin, neljännen säteen ylösnousemuksen liekin vartijat.

8.kk

SFT –enkelivihkimys

 • Yhdistää sinut enkelitietoisuusverkkoon.

Kultainen Buddha (Maitreya)

 • Kultaisen ketjun rakkauden mestarit avaavat sydämesi ilolle ja spontaanille parantamisen voimalle.

Yellow Shambala

 • Runsaustietoisuusvihkimys.

Trikuti vihkimys

 • Avaa kolme energeettistä solmua juuri-, sydän- ja otsakeskuksissa, jotka estävät kundaliinienergiaa kohoamasta ylös. Yhteys Shivaan, Vishnuun ja Brahmaan.

taso III

solar fusion treatment®

moduulit 9-12

Saat käyttöösi uusia upeita energioita ja saat mm. Reiki- ja Seichem master -vihkimykset.

Teemme DNA aktivointia, tutustumme merkaba käsitteeseen ja aktivoimme merkabakenttäsi eli valokehosi, joka mahdollistaa tietoisen työskentelyn korkeammissa ulottuvuuksissa.

Saamme jälleen runsaasti lisää joogisia henkisen kasvun välineitä polkuamme nopeuttamaan. Harjoittelemme jälleen käytännössä konsultointeja, kanavointia, energianlukua, meditaatioita ja paljon paljon muuta!

Värähtelytasosi nousee räjähdysmäisesti, anna fyysiselle kehollesi aikaa sopeutua uusiin värähtelyihin.

9.kk

Reiki Master -vihkimys

Seichem Master -vihkimys

10.kk

Enkelivihkimys

Melchizedek vihkimys

11.kk

YOD – yhdistää Egyptiläisiin arkkityyppisiin energioihin

 • Ra
 • Osiris
 • Isis
 • Horus
 • Thoth
 • Hathor
 • Plejadit
 • Sirius
 • Sfinksi
 • Ankh

Serapis Bayn valtikka

Kaksoisliekki

Aurinko vihkimys, Shakti Pac

12kk.

Ganesh *Uusi

 • Ganesh on Ravi Tegdeep Singhin kanavoima energialaatu. Ganesh on rakkaus/viisaus säteen mestari. Hänen keskeinen ominaisuus on raivata ja muuttaa mahdottomatkin esteet mahdollisiksi.

Arielin ja Sekhmetin koulukunta

 • Tulen kantajat, avaa pysyvästi maatähden portin ja mahdollistaa kausaalikeskuksen aukeamisen (portti korkeampiin ulottuvuuksiin).

Kristallienergiat

Vihkimys Shaktienergiaan

Kundaliinienergia

Brahmana vihkimys

 • Brahmana on kolminaisuuden yläpuolella oleva Absoluutti – korkein alkulähteen aspekti.

 

Tason III vihkimykset nostavat värähtelytasoasi hyvin voimallisesti, tätä seuraa 21 pv kestävä värähtelytason nousu ja puhdistuminen.

Koulutuksessa saat erittäin laajan kirjallisen materiaalin.

tietoisuuden tasot - david hawkinsin malli

1000 – ääretön tietoisuus

700+ – valaistuminen

600 – rauha

540 – ilo

500 – rakkaus

400 – järki

350 – hyväksyntä

310 – halukkuus

250 – neutraali

200 – rohkeus

175 – ylpeys

150 – viha

125 – halu

100 – pelko

75 – murhe

50 – välinpitämättömyys

30 – syyllisyys

20 – häpeä

0 – pysähtyminen

Tämän koulutuksen kautta ulotut vähintään rauhan tasolle, joka on jo ihan valaistumisen kynnyksellä.

Taso IV

solar fusion treatment®

opettajataso

Opettajakoulutus on ihan oma koulutuksensa. Edellytyksenä koulutuksen aloittamiselle on, että kaikki aiemmat tasot on suoritettu, vaatimusten mukaisesti. Pidätämme oikeudet valita oppilaat koulutukseen. Oppilaat valitaan kahdenkeskisen haastattelun kautta.

Opettajatasolla saat vihkimyksiä jotka avaavat monia tähtiportteja ja jotka johdattavat sinut sellaisten kosmisten energioiden pariin joiden läsnäolo on tullut mahdolliseksi vasta vuoden 2011 alussa.

Saat avaimet SFT -opettajuuteen ja myös reikiopettajuuteen. Käymme läpi erityisesti sitä, miten toimia opettajana nykyisessä vesimiehen ajassa.

Opettajakoulutus käy läpi parasta aikaa uudistusta.

Valmistumisen jälkeen et jää yksin, tukea on aina saatavilla.

Opettajatason eli tason IV vihkimykset ovat

 • Elohim vihkimys
  • Herkules / Amatsonia
  • Apollo / Lumina
  • Heros / Amora
  • Purity / Astrea
  • Cyclopea / Virginia
  • Peace / Aloha
  • Arcturus / Victoria
 • Kultainen Lohikäärme III
 • Valkoinen Lohikäärme II
  • Serapis Bayn koulukunta – portti korkeimpiin ulottuvuuksiin, neljännen säteen ylösnousemuksen liekin vartijat
 • Valkoinen Buddha
  • Ykseyden korkein ilmentynyt olento, portinvartija ja ajan herra
 • Pyhän Hengen, Shaktin sininen tietoisuuden virta
  • Kolmannen säteen luomisen ja manifestoinnin korkein taso
 • Atlantislaisiin kristallienergioihin vihkiytyminen
 • Indra – Auringonjumalan vihkimys
 • Deeksha (valaistumisen siemen)
 • SFT -kristallilootus, joka yhdistää sinut enkeliminääsi, tapahtuu egon, sielun ja korkeamman minän fuusioitumista. 

solar fusion treatment®

Verkkokoulutus
Moduulit 1-12 tulossa myyntiin pian! Voit myös edetä koulutusta ostamalla moduulin kerrallaan.

sydämen uskomaton voima

Verkkokurssi
Mitä on sydämen ja aivojen koherenssi? Mitä sykevälivaihtelun itsehoidollisista menetelmistä tiedetään? Mitä hyötyä on sydämen magneettikentästä? Mikä on sydämen rooli henkisenä energiakeskuksena ja miten avaat keskuksen? Miten elät sydän auki ja luot sydämen avulla synkronisiteetteja elämääsi?

energia
todellisuus

Workshop
Mitä ovat kehon energiakeskukset ja miten voit huoltaa niitä? Millainen on ihmisen energiajärjestelmä ja mitä siitä olisi hyödyllistä ymmärtää? Millainen meditaatio ja hengitys auttavat energiajärjestelmän ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa? Miten hyödynnät energiatyötä missä tahansa elämän osa-alueessa?

konsultaatiot ja hoidot

Tutustu täällä palvelutarjontaamme.