solar fusion treatment®

verkkokoulutus

sisäisen kasvun koulutusohjelma oppilaille, jotka haluavat Premium-luokan koulutuksen

lämpimästi tervetuloa mukaan

Solar Fusion Treatment® avaa oppilaille yhteyden ja kasvumahdollisuuden universumimme korkeimpiin energioihin. Jo ensimmäisestä askeleesta lähtien olet hyvin rikkaan energiakokonaisuuden keskellä ja opit vaihe vaiheelta ilman ylimääräisiä mystisyyksiä, kuinka kosmoksemme energiavoimat toimivat ja mikä on sinun paikkasi tässä palapelissä. Koulutuksessa sinulle aktivoidaan energiayhteyksiä, joihin pääset tutustumaan moduuli kerrallaan.

SFT:n juuret linkittyvät voimakkaasti muinaiseen Egyptiin, mutta myös laajemmin muinaisen maailman viisausperinteisiin ja voidaankin sanoa, että SFT:ssä perinteet saavat modernin päivityksen. SFT ei ole uskonnollinen suuntaus vaan henkilökohtainen sisäisen kasvun koulutusohjelma, jossa painotetaan oman kokemuksen tärkeyttä. Opit ja koet valtavasti sisäisen kasvun työkaluja, joiden avulla alat vetää puoleesi juuri sellaista elämää kuin itse haluat.

Saat aktivoinnit, teoriat ja menetelmät, joiden avulla voit tehdä itse omat johtopäätelmäsi ja tulkintasi asioista. Siksi Solar Fusion Treatment® sopii jokaiselle koulutustaustasta, maailmankatsomuksesta tai uskonnollisesta suuntauksesta riippumatta. Koulutukseen ei vaadita ennakkohakemusta, mutta sen täytyy vetää sinua puoleensa. Jos tätä ei vielä tapahdu silloin ei ole oikea aika tulla mukaan.

Solar Fusion Treatment® – sisäisen kasvun koulutusohjelma

SFT-energia on jalostunutta ja hienovaraista tietoisuuden teknologiaa, mielen tason energiaa. Koulutuksessa sinulle aktivoidaan kyky hyödyntää sitä monipuolisesti missä tahansa. SFT vie erityisesti meditaatioharjoitukset, mutta myös kokemisen ulottuvuudet täysin uudelle tasolle. Kehotietoisuutesi ja läsnäolon taidot syvenevät, joista hyödyt valtavasti mm. elämän haasteissa.

SFT-energiaa voidaan käyttää aivan samoin kuin esim. Reiki-energiaakin. SFT on äärimmäisen hyväksyvä, sillä ei ole rajoitteita, kaavoja tai muita hankalia ja monimutkaisia käänteitä, se vain on. Siksi se on niin helppo ja luonnollinen – et tarvitse mitään aiempia energiatyöskentelyn taitoja. SFT on jokaisen helppo oppia ja ymmärtää, sitä voi toteuttaa arjessa helposti ja yksinkertaisesti joko oman kasvun välineenä tai ammatillisesti.

SFT hierogpyhi

tällä hetkellä mukana on noin 100 oppilasta

Yksi koulutuksen tavoite on vapauttaa sinut egosi kahleista lopullisesti ja mahdollistaa koko potentiaalisi käyttöönotto mahdollisimman nopeasti. Tie suureen sisäiseen oivallukseen tämän elämän aikana on yksi koulutuksen ydintavoitteista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että koulutuksen käytyäsi olisit automaattisesti valaistuneessa tilassa (Kts. alta David Hawkinsin tietoisuuden tasot). Se tarkoittaa, että rajoitteitasi puretaan ja valon määräsi nostetaan niin suureksi kuin se vain suinkin on mahdollista energiansiirrolla, sisäisellä puhdistumisella ja sitoutumisella, joka sisältää päivittäisiä harjoituksia, joilla kuljet lopun matkan polustasi hyvin nopeaan tahtiin.

SFT:ssä opetellaan matkantekoa sanan parhaassa merkityksessä ja tämä kaikki tapahtuu koulutetun ammattilaisen ohjaksissa. Koulutus sopii erityisesti heille, joilla on jo käynnistynyt varjotyöskentelyn prosessi tai voimakas halu käynnistää syvempi itsetutkiskelu. Lisäksi koulutus ruokkii syvällisesti uteliasta mieltä.

Miten etäkoulutus eroaa lähikoulutuksesta?

Verkkokurssi mahdollistaa uusia asioita, joita pelkkä lähikoulutus ei tarjoa.

Etenet omaan tahtiisi

Kaikki opetusmateriaali on digitaalisessa muodossa, johon pääset käsiksi koska tahansa. Saat SFT-jäsenenä kolmen vuoden katseluoikeuden sisältöihin. Voit edetä oman kalenterisi puitteissa.

Hurja määrä henkistä viisautta ja esoteerista tietoa

Koulutus pitää sisällään kymmeniä tunteja videomateriaalia ja täysin ainutlaatuisen kymmenien sivujen kirjallisen materiaalin. Kaiken tiedon omaksuminen ei välttämättä onnistu kertakuulemalla, siksi verkkokoulutus toimii paremmin kuin lähikoulutus. Etäkoulutus mahdollistaa aineiston loputtoman kertaamisen.

Harjoitushoitojen tekeminen

Koulutus etenee tekemällä harjoitushoitoja energiajärjestelmälle, joista raportoidaan opettajalle. Hoitojen tekemistä ja onnistumista ei tarvitse jännittää lainkaan. Saat tekemiseen selkeät ohjeet ja halutessasi myös henkilökohtaista ohjausta opettajalta. Raportointien tarkoitus on ennen kaikkea tukea omaa oppimista ja niitä ei kommentoida kuin pyydettäessä.

Energiajärjestelmän hoitamista voi verrata meditatiivisessa mielentilassa tapahtuvaan ohjaukseen, mutta ymmärtääkseen niitä ne on pakko kokea itse. SFT:ssä kaikki tämä käy helposti omassa tahdissa ja oman kodin mukavuudessa.

Pääset osaksi SFT-yhteisöä

Pääset liittymään SFT- facebook ryhmään, näin löydät helposti saman suuntauksen edustajia, kenties myös samalta paikkakunnalta ja voitte tehdä hoitovaihtareita.

Saat oikeuden osallistua SFT – lähi- sekä etätapaamisiin ja webinaareihin, jotka sisältävät mm. Q&A-osioita, yhteismeditaatioita, hengitysharjoituksia ja paljon muuta hyödyllistä

Videotallenteet on luotu etäkoulutusta varten

Tallenteet on tehty etäopiskelua varten, ne eivät ole tallenteita lähikoulutuksista, vaan ne ovat räätälöityjä ja optimoituja verkko-opiskelua varten. Oppiminen on tehokasta ja kategorisoitua. Löydät helposti juuri ne ohjeet mitä kaipaat.

Etenet nopeimmillaan kuukauden välein seuraavalle tasolle

Koulutuksen voi suorittaa nopeimmillaan vuodessa. Suositusaika sille on 1 – 2 vuotta, jolloin aineiston kertaamiseen jäisi ainakin vuosi. Jokainen etenee kuitenkin oman elämäntilanteensa puitteissa. Ilmoita opettajallesi, milloin haluat vastaanottaa uudet vihkimykset/aktivoinnit.

Solar Fusion Treatment® – sisäisen kasvun koulutusohjelma

Solar Fusion Treatment on sisäisen kasvun koulutusohjelma, jota Joogakoulu Ong Namon perustaja Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen) opetti vuosina 2005 – 2022 energiahoitaja koulutuksena. Koulutuksen syntyhistoria sijoittuu vuoteen 2005, jolloin haastavan elämäntilanteen seurauksena Joakim koki totaalisen antautumisen sisäisille peloille. Tämän johdosta hänelle kanavoitui Solar Fusion Treatment – energiahoitosuuntaus. Joakim loi oivalluksestaan kansainvälisessä mittapuulla merkittävän tieto- ja harjoituskokonaisuuden, joka sisältää valtavan määrän vaikeasti saatavilla olevaa esoteerista ja henkistä tietoutta. SFT on sitemmin auttanut jo satoja ihmisiä sisäisen kasvun haasteissa.

Marraskuussa 2022 SFT:n kouluttaminen siirtyi Joakim Kaipaisen pyynnöstä Niko Harjokarille, joka koki päivittäisen meditoinnin myötä voimakkaita henkilökohtaisia muutoksia vuonna 2020. Nikon myötä koulutus monipuolistui entisestään ja siirtyi energiahoitajuuden sijaan entistä enemmän oman sisäisen kasvun edistämiseen. Koulutukseen lisättiin paljon kaivattua henkilökohtaista ohjausta sekä lisää tulokulmia kokonaisuuden hahmottamiseen. Nikon myötä energiahoitajuutta hyödynnetään koulutuksessa erityisesti henkilökohtaisen varjotyöskentelyn ja itsetuntemuksen välineenä.

SFT-verkkokoulutus on erinomainen työkalu tietoisen elämän luomiseen, jossa opetus kaikkeen tähän on koostettu mahdollisimman helpoksi. SFT paketoi helposti ymmärrettävään muotoon vaikeitakin mystisiä konsepteja, joista jokainen koulutukseen osallistuva saa henkilökohtaisen kokemuksen. Koulutus on kansainvälisellä mittaluokalla täysin ainutlaatuinen ja yksinoikeudella käytävissä suomen kielellä.

Työskentelemällä SFT -energioiden parissa et voi toimia väärin, sillä ne noudattavat aina korkeinta tahtoa. Jokainen taso muodostaa oman kokonaisuutensa, mutta parhaan annin saat käymällä kaikki kolme tasoa; valmistut kolmen tason jälkeen SFT- koulutuksesta. Halutessasi voit toki käydä vain ensimmäisen tason, jo siitä saat huikean buustauksen omaan kehitykseesi. 

Opit ammattimaisen energiahoitamisen eli energiajärjestelmän tasapainottamisen taidot, mutta ennen kaikkea koulutus on omaa sisäistä kasvua. Marssijärjestys koulutuksessa on ensin itse ja sitten muut. Valmistunut oppilas omaa valtavan määrän työkaluja oman näköisen elämän tietoiseen luomiseen, mutta osaa myös ohjata muita ihmisiä sisäisen kasvun kysymyksissä. Koulutuksessa saat arvokkaita ja konkreettisia toimintamalleja, joita saat hyödyntää koulutuksen käytyäsi koko loppuelämäsi ajan missä tahansa.

Koulutuksessa yhdistyvät saumattomasti itämainen ja länsimainen esoteerinen tieto. Kaikki informaatio annetaan niin, että jokainen sen voi sisäistää. Terminologiaa ei tarvitse pelätä, kaikki tullaan opettamaan niin, että edustit mitä tahansa uskontoa, maailmankatsomusta tai filosofista suuntausta, tulet ymmärtämään kaiken sen mitä sinun tulee ihmisyydessä ymmärtää.

solar fusion treatment® - etäkoulutussisältö

SFT -koulutukseen voit mainiosti tulla ilman, että sinulla olisi ennestään kokemusta sisäisestä kasvusta tai energiatyöskentelystä. Reiki- tai joku muu energiahoitotausta on eduksi.

1.-4. kk aikana perehdymme mm. sydänyhteyden avaamiseen, energiajärjestelmän hoitamiseen, hoitamisen etiikkaan ja opettelemme miten kohdataan elämän haasteita. Tutustut uusiin SFT -oppaittesi laajaan joukkoon, uusiin energioihin ja energeettiseen väriterapiaan. Käymme läpi henkistä rakennettamme ja saat erittäin syvällistä tietoa kehon energiakeskuksista ja hienovaraisen todellisuuden ilmiöistä. Aiheina on mm. maapallon energioihin ankkuroituminen eli maadoitus sekä elementtienergiat. Nämä ja paljon muuta elät todeksi koulutuksen edetessä.

Tulemme tekemään lähi- ja etähoitoja, harjoittelemme intuition käyttöä, opettelemme kuuntelemaan sydäntämme sekä harjoittelemme energioiden luentaa. Saat runsaasti joogisia välineitä omaan henkilökohtaiseen henkiseen kasvuun. Teemme ryhmähoitoja, karmisia hoitoja, harjoittelemme symbolien käyttöä (mikäli se ei ole ennestään tuttua) ja paljon muuta!

taso I

solar fusion treatment®

moduulit 1-4

Energiat joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

1.kk

Seichem I

 • Reiki I (maa) – aktivointi
 • Sophi-El (vesi) – aktivointi
 • Sakara (tuli) – aktivointi
 • Angelic-light (ilma ja henki) – aktivointi
 • Akasha (eetteri) – aktivointi

2.kk

Kristus tietoisuus – aktivointi

Franciscus Assisilainen – aktivointi

AE Rafaelin koulukunta – aktivointi

3.kk

Kahuna energia – aktivointi

Violettiliekki – aktivointi

4.kk

Kultainen Lohikäärme I – aktivointi

Pyhängeometria energiajärjestelmän tasapainotuksessa – aktivointi.

Lisäksi sinulle aktivoidaan oma, henkilökohtainen kosminen energiasi.

LISTA JATKUU ALEMPANA, KAIKKIAAN KOULUTUS SISÄLTÄÄ 28 ERI ENERGIALAATUA!

mihin kaikkeen sft® energiaa voi käyttää?

Elämän tietoinen luominen

Kun opit jalostamaan tietoisuuttasi huomiosi pysyy tavoitteissasi ja kaikessa siinä mitä haluat elämääsi. Opit kokemuksen kautta, että huomiosi kohteet vahvistuvat lakkamatta elämässäsi. Opit hyödyntämään kvanttilaisen todellisuuden lainalaisuuksia tietoisessa manifestoinnissa oli tavoitteesi ihan mitä tahansa.

Värähtelytason nousu

Kun värähtelytasosi nousee, vaikuttaa se positiivisesti kaikkeen elämässäsi. Kun pysyt korkeissa energioissa, elämäsi täyttyy pienistä ja suurista ihmeistä, eikä egomielesi enää pysty selittämään jatkuvia onnekkaita sattumia.

Energiajärjestelmän tulkitseminen ja hoitaminen

Opit lukemaan omaa sekä muiden energiajärjestelmää. Voit auttaa ja hoitaa itseäsi sekä kaikkia apua tarvitsevia. Jos energiahoidot eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, sinulle avautuu täysin uusi tapa kokea ja tulkita ilmenevää todellisuutta. Samalla olet ensimmäisten joukossa kääntämässä merkittävää sivua koko ihmiskunnan historiassa.

Blokkien poisto

Opit poistamaan blokit mielestäsi, tunnetasolta ja fyysisestä kehostasi, niin että maailmankaikkeus pääsee vihdoin esteettä tuomaan sinulle kaiken sen mitä olet elämääsi aina halunnut. Kun etenet tietoisuusharjoituksilla määrätietoisesti kohti tavoitteitasi huomaat, että luomuksestasi muodostuu uusi normaali aiempien rajoitteiden sijaan.

Karman poisto

Kannat mukanasi karmaa, jonka perimmäinen tarkoitus on opettaa toimimaan rakentavasti. Lisäksi sinua rajoittavat mm. suvun ja kansakunnan karma. Kun vapautat turhan painolastin, muuttuu elämäsi huomattavasti helpommaksi ja mukavammaksi matkaksi. Opit matkantekoa karmasta dharmaan, jossa maailmankaikkeus alkaa palvelemaan sinua.

Intuition kasvu

Vihkimysten myötä kykysi kanavoida energiaa kasvaa hurjasti ja samalla kykysi vastaanottaa informaatiota kvanttikentältä kasvaa samassa suhteessa. Merkittävä osa historian suurista oivalluksista on syntynyt nimenomaan intuitiivisesti eikä suinkaan järkeilemällä mitä länsimainen elämäntyyli säännöstään opettaa.

Ihmissuhteet

Opit miten pystyt harmonisoimaan, myös erittäin haastavat ihmissuhteet ja miten voit viedä parisuhteesi ihan uudelle tasolle. Opit miten jokaisessa haasteessa asuu mahdollisuuden siemen ja työkaluja miten hyväksyä ja sulkea energeettiset linkit menneisyyyden ihmissuhteisiin.

Rakkaus

Tämä universaalin rakkauden tila, on sinun suojasi, elämäsi ja kaikki se mitä tulet koskaan tarvitsemaan. Opit, ymmärrät ja koet, että antaminen on saamista, eikä mitään puutetta ole. Alat vetää puoleesi uskomattomia ihmisiä ja kokemuksia, jotka todistavat sinulle, että ulkoinen maailma peilaa jatkuvasti sisäistä muutostasi.

tutustu tulevaan opettajaasi

Minusta:

Lämmin tervehdys kaikille. Olen Niko Harjokari (joogiselta nimeltäni Ravi Tegdeep Singh).

Olen Joakim Kaipaisen vuonna 2022 kouluttama SFT-opettaja ja nykyinen SFT:n pääkouluttaja. Olen suorittanut myös muut Joakimin koulutukset kuten 12kk Henkisen konsultaatiokoulutuksen. Joakim on myös mentoroinut minua koulutusten ulkopuolella.

Lisäksi olen mm. Timo Lampenin kouluttama Oxygen Advantage® -ohjaaja. Oxygen Advantage ® on tieteeseen pohjaava valmennuskoulutus, jolla optimoidaan kehon suorituskykyä mm. keskittymisen taitoja.

Tätä kirjoittaessa olen Sat Darshanin ja Jivan Muktan Kundaliinijoogaopettaja koulutuksessa, mikä sisältää valtavan määrän tietoisuusharjoituksia, joiden tausta ulottuu esitetysti satojen vuosien taakse ihmiskunnan historiaan.

Minulle tieteellinen sekä henkinen (ts. yksillöllinen tai subjektiivinen) tapa tarkastella maailmaa ovat molemmat johdonmukaisia enkä koe näiden välillä mitään ristiriitaa. Elän vahvasti toinen jalka klassisen fysiikan ja toinen jalka kvanttilaisen todellisuuden lainalaisuudessa.

Niko Harjokari (Ravi Tegdeep Singh)

Solar Fusion Treatment® – kouluttaja

Kysy lisää koulutuksesta:

ravi.tegdeep.singh(at)gmail.com

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi kysyä. Vastaan enemmän kuin mielelläni.

Mitä SFT on antanut minulle?

Olen elänyt uskomattoman transformatiivisen matkan SFT:n parissa syvästä uhritietoisuudesta käytännössä täysin päinvastaiseen, jota voisin kuvailla automaattisena syvän rauhan ja luottamuksen tilana. SFT on upein koulutus mitä olen koskaan käynyt ja pidän huolen, että sitä se on myös jatkossa.

Tärkeimpänä SFT on antanut minulle mielenrauhan, mutta myös erittäin kiinnostavan elämän kuten koulutuksen esittelystä saattaa huomata 😉

Lämpimästi tervetuloa mukaan tekemään tietoisuuden historiaa yhteiselle Solar Fusion Treatment® – matkalle.

Millainen olen kouluttajana?

Kokemus on minulle on suurin opettaja ja samalla suurin periaate SFT:ssä. Edustan mahdollisimman vähän mitään maailmankuvaa tai uskontoa, mutta samaan aikaan en piilottele sitä mitä olen elänyt omien kokemusten kautta todeksi. Tämä toteutuu myös asiakassuhteissani ja vääriä tapoja kokea sisäisen kasvun asioita ei ole olemassa.

Tapani kouluttaa on enemmänkin valmennuksellinen kuin terapeuttinen ja tulokset ovat minulle kaikki kaikessa. Myös avoimuus ja luottamus ovat minulle tärkeitä arvoja.

Mikä on muuttunut nikon astuttua SFT® ohjaksiin?

Solar Fusion Treatment® on nyt premium tason sisäisen kasvun ja tietoisen luomisen koulutusohjelma.

Tulokulma on uudistunut

Uuden kouluttajan myötä SFT on ottanut kokonaan uuden vaihteen. Pääset kartoittamaan rauhassa nykyistä paikkaasi elämässä ja luomaan kokonaan uudet perustukset sille mitä ikinä olet halunnut luoda elämääsi. Uusina aihealueina käsittelemme mm. tieteellistä tulokulmaa manifestointiin, seksuaalista energiaa, luottamuksen tilaan siirtymistä ja paljon muuta. Niko tulokulma on maanläheinen ja selkeä, mutta myös inspiroiva ja innostava.

Henkilökohtainen tuki

Saat henkilökohtaista tukea silloin kun sitä tarvitset. Saat jokaisen aktivoinnin yhteydessä henkilökohtaisen palautteen, jonka avulla voit arvioida omaa etenemistä. SFT oppilaana olet etuoikeutetun tuen piirissä koko koulutuksen ajan. Saat koulutuksen päätyttyä henkilökohtaisen palauteen muutosprosessistasi, johon voit palata vuosien päästä muistaen millainen SFT-matkasi oli.

Joukkomeditaatiot

Aloitamme vuoden 2023 jälkimmäisellä puoliskolla livemeditaatioiden sarjan Zoomissa, johon sinulla on SFT oppilaana maksuton osallistumisoikeus. Tutustumme yksitellen SFT-energioihin ja tapaamiset suunnitellaan tukemaan erityisesti SFT oppilaiden elämän tietoista luomista. Jos et ehdi tapaamisiin mukaan niistä jää äänitteet, joihin voit aina osallistua jälkikäteen.

Materiaalia on runsaasti, siis runsaasti lisää

Koko koulutuksen runko on uudistettu tukemaan oppilaiden henkilökohtaista kasvua. Kokonaisuuteen on lisätty täydentäviä sisäisen kasvun elementtejä, jotta eteneminen olisi entistä syvällisempi kokemus. Pääset kulkemaan sitä opettajan jalanjäljissä, joka on alunperin käynyt koulutuksen itse ja tuntee erittäin hyvin siihen liittyvät sudenkuopat. Eteneminen on suoraviivaisempaa, pehmeämpää ja kaikinpuolin helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Saat alkuperäiset materiaalit tukemaan SFT matkaasi!

Joakim Kaipaisen koostamat SFT materiaalit ovat sisällöltään korvaamattomia ja ne perustelevat paikkaansa myös tulevaisuudessa. Ne sisältävät lähes 20 vuoden kokemuksen henkisen kasvun osaamista, joka on alallaan huippuluokkaa. Minulla on suuri ilo ja kunnia tarjota kaikki alkuperäiseen koulutukseen kuuluneet SFT materiaalit osana uudistuvaa koulutusta. Voin ilokseni todeta, että saatavilla on myös kokonaan Joakimin täysin ennenjulkaisematonta SFT-materiaalia, joka on nyt osana koulutusta ensimmäistä kertaa. Saat käytännössä kaksi koulutusta yhden hinnalla ja vieläkin lisää.

taso ii

solar fusion treatment®

moduulit 5-8

Energiatyöskentelysi syvenee ja tiedostat yhä enemmän korkeamman minäsi läsnäolon kaikessa. Herkistämme energioiden tuntemusta, opimme manipuloimaan aikaa, niin hoidoissa kuin arkielämässämmekin ja opettelemme ylläpitämään meditatiivista tietoisuudentilaa harjoitusten ulkopuolella.

Aiheina on lisäksi mm. 7 sädettä, teemme meditaatiomatkan sielun tasolle, jossa voit selvitellä elämäntehtävääsi, lisäksi harjoittelemme sydänyhteyttä eri kohteisiin.  Pohdimme egon voimaa ja kuinka opimme elämään egon kanssa ilman, että se hallitsee meitä. Käymme läpi mielen mekaniikkaa ja maailman ilmenemistä joogafilosofian vinkkelistä katsottuna.

Teemme joogaharjoituksia ja tutustumme muutenkin joogan polkuun. Otamme pyhän geometrian mukaan energiajärjestelmän tasapainotukseen, opimme runsauden ilmentämisen perusteet ja paljon paljon muuta!

Energiat joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

5.kk

Reiki II – aktivointi

Seichem II – aktivointi

6.kk

Kultainen Lohikäärme II – aktivointi

Lääkäri Buddha (sininen Buddha) – aktivointi

7.kk

Valkoinen lohikäärme I – aktivointi

Serapis Bayn koulukunta – aktivointi

8.kk

SFT Angel – aktivointi

Kultainen Buddha (Maitreya) – aktivointi

Yellow Shambala – aktivointi

Trikuti – aktivointi

taso III

solar fusion treatment®

moduulit 9-12

Saat käyttöösi uusia upeita energioita ja saat mm. Reiki- ja Seichem master -vihkimykset.

Tutustumme merkaba käsitteeseen ja aktivoimme merkabakenttäsi, jonka avulla pääset tutustumaan tietoisuuden monipuolisempiin ulottuvuuksiin.

Saamme jälleen runsaasti lisää joogisia henkisen kasvun välineitä polkuamme nopeuttamaan. Harjoittelemme jälleen käytännössä intuition tulkintaa, energianlukua, meditaatioita ja paljon paljon muuta!

Värähtelytasosi nousee räjähdysmäisesti, anna fyysiselle kehollesi aikaa sopeutua uusiin värähtelyihin.

Energiat joihin saat moduulikohtaiset vihkimykset:

9.kk

Reiki Master – aktivointi

Seichem Master – aktivointi

10.kk

Angel – aktivointi

Melchizedek – aktivointi

11.kk

YOD – aktivointi.

Yhdistää Egyptiläisiin arkkityyppisiin energioihin:

 • Ra
 • Osiris
 • Isis
 • Horus
 • Thoth
 • Hathor
 • Plejadit
 • Sirius
 • Sfinksi
 • Ankh


Serapis Bayn valtikka
– aktivointi

Kaksoisliekki – aktivointi

Aurinko, Shakti Pac – aktivointi

12.kk

Ganesh – aktivointi *Uusi

Arielin ja Sekhmetin koulukunta – aktivointi

Kristallienergia – aktivointi

Shaktienergia – aktivointi

Kundaliinienergia – aktivointi

Brahmana – aktivointi

 • Brahmana on kolminaisuuden yläpuolella oleva Absoluutti – korkein alkulähteen aspekti.

Tason III vihkimykset nostavat värähtelytasoasi hyvin voimallisesti, tätä seuraa 21 pv kestävä värähtelytason nousu ja puhdistuminen.

Koulutuksessa saat erittäin laajan kirjallisen materiaalin.

Tärkeä huomio koulutuksesta:

Koulutuksessa ei opeteta vihkimysten aktivointia. Jos haluat oppia taidon varaa aika Nikolle 90 minuutin konsultaatioon kaupastamme. Konsultaatiossa arviomme oletko valmis ottamaan vastuun, joka tietoon sisältyy. Jos olet valmis hinta on 145 euroa. Jos arvioimme, että aika ei ole vielä oikea tapaaminen on tässä tapauksessa maksuton.

Arviointiin osallistuminen edellyttää Tasojen I-III suorittamista hyväksytysti sekä vähintään 6 kuukauden aikajaksoa valmistumisesta, jolloin opittuja menetelmiä on otettu käytäntöön ja saavutettu edellytettyjä tuloksia.
Aiheesta saa kysyä vapaasti Nikolta ravi.tegdeep.singh(at)gmail.com

tietoisuuden tasot - david hawkinsin malli

1000 – ääretön tietoisuus

700+ – valaistuminen

600 – rauha

540 – ilo

500 – rakkaus

400 – järki

350 – hyväksyntä

310 – halukkuus

250 – neutraali

200 – rohkeus

175 – ylpeys

150 – viha

125 – halu

100 – pelko

75 – murhe

50 – välinpitämättömyys

30 – syyllisyys

20 – häpeä

0 – pysähtyminen

Tämän koulutuksen kautta ulotut vähintään rauhan tasolle, joka on jo ihan valaistumisen kynnyksellä. Ylimmät tasot ja niiden mukainen elämä on se mihin tähtäämme koulutuksessa ☝️

Toinen tärkeä huomio koulutuksesta:

Solar Fusion Treatment on sisäisen kasvun koulutusohjelma, joka sisältää sisäisen kasvun ohjeita, energiatason aktivointeja, joogaa, meditaatioita ja hengitysharjoituksia. Koulutus ei ota millään tavalla kantaa lääketieteen tai mielenterveyden asioihin eikä se korvaa terveydenhuoltoalan ammattilaisen antamaa hoitoa. Jos koet tarvitsevasi lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa pyydän ystävällisesti kääntymään terveydenhuollon puoleen.

solar fusion treatment®

Verkkokoulutus
Moduulit 1-12 tulossa myyntiin pian! Voit myös edetä koulutusta ostamalla moduulin kerrallaan.

Taso IV

solar fusion treatment®

opettajataso

Opettajakoulutus on ihan oma koulutuksensa. Edellytyksenä koulutuksen aloittamiselle on, että kaikki aiemmat tasot on suoritettu, vaatimusten mukaisesti. Pidätämme oikeudet valita oppilaat koulutukseen. Oppilaat valitaan kahdenkeskisen haastattelun kautta.

Opettajatasolla saat vihkimyksiä, jotka avaavat monia tähtiportteja ja jotka johdattavat sinut sellaisten kosmisten energioiden pariin joiden läsnäolo on tullut mahdolliseksi vasta vuoden 2011 alussa.

Saat avaimet SFT -opettajuuteen ja myös reikiopettajuuteen. Käymme läpi erityisesti sitä, miten toimia opettajana nykyisessä vesimiehen ajassa.

Opettajakoulutus käy läpi parasta aikaa uudistusta.

Valmistumisen jälkeen et jää yksin, tukea on aina saatavilla.

Opettajatason eli tason IV vihkimykset ovat:

 • Elohim – aktivointi
  • Herkules / Amatsonia
  • Apollo / Lumina
  • Heros / Amora
  • Purity / Astrea
  • Cyclopea / Virginia
  • Peace / Aloha
  • Arcturus / Victoria

 • Kultainen Lohikäärme III – aktivointi

 • Valkoinen Lohikäärme II – aktivointi

 • Serapis Bayn koulukunta – aktivointi
  • Neljännen säteen liekinvartijat.

 • Valkoinen Buddha – aktivointi

 • Shaktin sininen tietoisuuden virta – aktivointi
  • Kolmannen säteen luomisen ja manifestoinnin korkein taso.

 • Indra –Auringon Svarga – aktivointi

 • Deeksha – aktivointi

 • SFT -kristallilootus – aktivointi

sydämen uskomaton voima

Verkkokurssi
Mitä on sydämen ja aivojen koherenssi? Mitä sykevälivaihtelun itsehoidollisista menetelmistä tiedetään? Mitä hyötyä on sydämen magneettikentästä? Mikä on sydämen rooli henkisenä energiakeskuksena ja miten avaat keskuksen? Miten elät sydän auki ja luot sydämen avulla synkronisiteetteja elämääsi?

energia
todellisuus

Workshop
Mitä ovat kehon energiakeskukset ja miten voit huoltaa niitä? Millainen on ihmisen energiajärjestelmä ja mitä siitä olisi hyödyllistä ymmärtää? Millainen meditaatio ja hengitys auttavat energiajärjestelmän ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa? Miten hyödynnät energiatyötä missä tahansa elämän osa-alueessa?

konsultaatiot ja hoidot

Tutustu täällä palvelutarjontaamme.