Konsultaatio / SFT-hoito 90 min

145,00  sis alv 24%

Konsultaatio / SFT-hoito 60 min

Sisäisen kasvun konsultaatiossa yhdistyvät henkilökohtainen valmennus eli stressin ja arjen suorituskyvyn hallinta sekä läsnäolotaitoja kehittävä neuvonta eli konsultointi ja näihin liittyvät harjoitukset. Hyödynnän myös Solar Fusion Treatment®  energiajärjestelmän tasapainotus menetelmää ja tarvittaessa koko ajanvaraus voidaan käyttää tähän.

Haluaisitko oppia itsehoidollisia menetelmiä, joilla saat tietoisuuttasi hallintaan?

Taito asettua läsnäolevaan hetkeen ja sen pysyväksi ohjelmoiminen ovat avainasemassa radikaalissa elämänmuutoksessa. Ohjaan sinulle miten ylläpidät haluamaasi tietoisuuden tilaa ja kirjaimellisesti luot itsellesi uuden elämän. Saat heti tapaamisessamme konkreettisen kokemuksen, että muutos on aina mahdollista lähtötilanteesta riippumatta. Opit hyvin syvällisesti mistä sisäisessä muutosprosessissa on todella kyse ja miten konkreettiset muutokset käynnistyvät.

Sinun ei tarvitse elää enää päivääkään olosuhteinen armoilla ja menneisyydellä ei ole mitään merkitystä siihen mitä sinusta voi tulla. Sinussa itsessäsi elää käsittämätön muutosvoima ja sinä itse voit luoda, saavuttaa ja manifestoida mitä tahansa elämääsi. Annan takuuni, että löydät avaimet tähän ohjauksessani. Opetan sinua kädestä pitäen miten käännät elämäsi kurssin sellaiseksi kuin itse haluat. Palveluun ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen tai maailmankuvaan katsomatta.