Tiibetiläinen äänimaljarentoutus 60 min

69,00 

Tiibetiläinen äänimaljarentoutus 60 min

Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jossa ääniaallot hoitavat lempeästi niin kehoa kuin mieltäkin. Hoito aktivoi parasympaattista- eli lepohermostoa, jolloin stressitasot laskevat ja kehon omat paranemisprosessit voivat käynnistyä. Äänimaljahoidossa käytetään käsin taottuja tiibetiläisiä äänimaljoja, joita soitetaan hoidettavan kehon ympärillä sekä kehon päällä. Äänivärähtely etenee kehon nesteessä ja saa kehon solut värähtelemään. Ihmiskehosta jopa 75 % on vettä ja vedessä ääni etenee noin 4 kertaa nopeammin kuin ilmassa. Äänihoito vaikuttaa monella tavalla hyvinvointia edistävästi, se mm. syventää hengitystä, lisää rentoutumisen tunnetta, vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon sekä mielen myötä ihmisen voimavarat vahvistuvat.

Hoitomenetelmä perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, joita voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänen kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronisoituvat harmonisiin ääniin – aivoaallot saadaan hoidon aikana laskemaan useaan kertaan lähelle uni- ja valvetilan rajaa ja hetkellisesti jopa syvään uneen. Aivoaallot värähtelevät tietoisuuden ja stressin tason mukaan erilaisilla taajuuksilla. Aivoaallot ja niihin liittyvät tietoisuuden tilat voidaan jakaa beta-, alfa-, theta- ja delta-aaltoihin. Tavallinen valvetila vastaa beta-aaltoa, mielen ollessa rauhallinen ja rentoutuneen keskittynyt aivoaallot ovat alfa-aallon taajuuksilla, unen ja valveen rajatila sekä flow-tila tapahtuu theta-aalloilla ja syvää unta vastaa delta-aaltojen taajuus. Mitä hitaammista aivoaalloista on siis kyse, sen syvempi on rentoutumisen ja tietoisuuden tila. Sanotaan, että 45 minuutin äänimaljahoidon vaikutus voi vastata jopa 3 tunnin unta. Äänimaljahoito on erinomainen menetelmä esimerkiksi rauhoittumiseen, stressin helpottamiseen, kehon jännitystiloihin sekä univaikeuksiin.

Hoito ei sovellu henkilöille, joilla on sydämen tahdistin. Jos olet vakavasti sairas, keskustelethan ensin lääkärisi kanssa hoidon soveltuvuudesta.