palvelut

Hinnasto ja ajanvaraus

Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 60 min 95 €
Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

Niko Harjokari – sertifioitu OA®-valmentaja, koulutettu henkinen konsultti, meditaatio-opettaja, SFT®-kouluttaja ja kundaliinijoogi

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
050-3446562 (puhelin/txt/whatsapp)

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu.

KonsultaatiO / SFT®-healing

Haluatko vapautua negatiivisuuden kierteestä ja oppia ylläpitämään motivoitunutta tietoisuudentilaa, jossa rauha,  luottamus ja onnellisuus ovat kokoajan läsnä?

Taito asettua läsnäolevaan hetkeen ja sen pysyväksi ohjelmoiminen ovat avainasemassa radikaalissa elämänmuutoksessa ja esitän että kuka tahansa pystyy oppimaan kyseisen taidon. Ohjaan sinulle miten ylläpidät haluamaasi olotilaa (mm. motivaatio, ilo, rauha, rakkaus, myötätunto) ja kirjaimellisesti luot itsellesi uuden elämän.

Saat heti tapaamisessamme konkreettisen kokemuksen, että muutos on aina mahdollista lähtötilanteesta riippumatta. Opit hyvin syvällisesti mistä sisäisessä muutosprosessissa on kyse ja miten todelliset konkreettiset muutokset käynnistyvät. Neutraali mielentila ja sen kehittäminen ovat erityinen intohimoni ja tämä ei edellytä mitään tiettyä maailmankuvaa tai uskonnollista vakaumusta. Mekanismi on kokemuspohjainen ja siksi universaali eli toimii jokaiselle, joka siihen on valmis.

Sinun ei tarvitse elää enää päivääkään olosuhteinen armoilla ja menneisyydellä ei ole mitään merkitystä siihen mitä sinusta voi tulla. Sinussa itsessäsi elää käsittämätön muutosvoima ja sinä itse voit luoda ja saavuttaa mitä tahansa elämässäsi. Annan takuuni, että löydät avaimen tähän ohjauksessani. Opetan sinua kädestä pitäen miten käännät elämäsi kurssin sellaiseksi kuin itse haluat.

Ohjaukseeni ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen, elämäntilanteeseen tai maailmankuvaan katsomatta.

Verkkokurssit

Tutustu verkkokursseihimme täältä.