palvelut

Hinnasto ja ajanvaraus

Valmennus / Konsultaatio / SFT® – hoito 60 min 95 €
Valmennus / Konsultaatio / SFT® – hoito 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

Niko Harjokari – Mind Coach® Stressinhallintavalmentaja, Oxygen Advantage®-valmentaja, henkinen konsultti, SFT®-kouluttaja ja kundaliinijoogi.

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
050-3446562 (puhelin/txt/whatsapp)

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu.

valmennus / KonsultaatiO / SFT®-hoito

Haluatko oppia vahvistamaan motivoitunutta tietoisuudentilaa, jossa rauha, luottamus ja onnellisuus ovat läsnä ja opit stressinsietokykyä elämän haasteissa?

Taito asettua läsnäolevaan hetkeen ja sen pysyväksi ohjelmoiminen ovat avainasemassa pysyvässä elämänmuutoksessa ja esitän että kuka tahansa pystyy oppimaan kyseisen taidon. Ohjaan sinulle miten ylläpidät haluamaasi olotilaa (mm. motivaatio, ilo, rauha, rakkaus, myötätunto) ja luot kirjaimellisesti uuden elämän.

Saat tapaamisessamme avaimia siihen, että muutos on aina mahdollista lähtötilanteesta riippumatta. Opit hyvin syvällisellä tasolla mistä sisäisessä muutosprosessissa on kyse ja miten todelliset konkreettiset muutokset käynnistyvät. Neutraali mielentila ja sen kehittäminen ovat erityinen intohimoni ja tämä ei edellytä mitään tiettyä maailmankuvaa tai uskonnollista vakaumusta. Mekanismi on kokemuspohjainen ja siksi universaali eli toimii jokaiselle, joka siihen on valmis.

Sinun ei tarvitse elää olosuhteinen armoilla ja menneisyydellä ei ole mitään merkitystä siihen mitä sinusta voi tulla. Sinussa itsessäsi elää muutosvoima ja sinä itse voit määrittää elämällesi suunnan. Annan takuuni, että löydät avaimia tähän ohjauksessani.

Ohjaukseeni ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen, elämäntilanteeseen tai maailmankuvaan katsomatta. Huomioithan myös, että minä en ole terapeutti enkä tarjoa terveydenhuollon palveluita. Jos tarvitset apua mielenterveydellisissä asioissa pyydän, että otat yhteyttä alan asiantuntijoihin.

Verkkokurssit

Tutustu verkkokursseihimme täältä.