palvelut

Palveluitamme on saatavilla etänä whatsapp- tai zoom -puheluna. Voit varata sinulle sopivan ajan sähköpostilla tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

KonsultaatiO
/ SFT®-hoito

Kiinnostaisiko sinua jättää menneisyys taaksesi ja siirtyä luomaan haluamaasi tulevaisuutta? Haluaisitko oppia itsehoidollisia menetelmiä, joilla saat tietoisuuttasi hallintaan? Olisitko kiinnostunut venyttämään ajattelusi rajoja? Haluaisitko siirtää huomiosi stressistä rauhaan ja rajoitteista mahdollisuuksiin?

kvantti
hypnoosi

Kvanttihypnoosi on energiahoitomuoto, jossa hoidettava ohjataan transsin avulla kääntymään sisäänpäin ja löytämään usein tiedostamattomat voimavaransa. Transsi on syvä rentoutumisen tila, joka on hyvin samankaltainen kuin unen ja valveen rajatila. Kvanttihypnoosi etenee hoidettavan sisäisen viisauden ohjauksessa, jolloin minkä tahansa asian kohtaaminen tapahtuu laajemmasta ymmärryksestä käsin. Kvanttihypnoosi-istuntojen yksi tärkein tekijä on antautuminen ja irtipäästäminen kontrollista sekä halusta määritellä kaikki kokemukset älyllisesti.

Hoidossa transsin aikana voidaan kokea esim. jokin tarina, erilaisia kehollisia tuntemuksia, emootioita, elämän kokemusten uudelleen läpikäyntiä, energeettinen olotila tai epänormaalilta tuntuvia asioita. Kokemuksilla on usein yhteys tämän elämän haasteisiin, pelkoihin tai uskomuksiin. Kvanttihypnoosin aikana koetuilla asioilla on hoidettavalle tärkeä viesti, joka voi aueta jo hoidon aikana tai vasta jälkikäteen oivalluksina. Hoidettava saa istunnoista aina juuri sen mitä sillä hetkellä eniten tarvitsee, vaikka se saattaakin olla jotain aivan muuta kuin olisi osannut odottaa. Kvanttihypnoosissa voidaan mm. purkaa alitajunnassa olevia traumoja, uskomuksia ja vanhoja asioita. Hoito koetaan yleisesti ottaen hyvin rentouttavana kokemuksena.

Ennen hoitoa voi miettiä muutaman tärkeän kysymyksen tai mieltä vaivaavia asioita, joihin haluaisi saada vastauksia. Varsinaista istuntoa edeltää lyhyt keskustelu, jossa käymme mm. nämä kysymykset läpi. Istunnon ajan hoidettava on mukavasti makuuasennossa ja aika menettää merkityksensä. Istunto alkaa rentoutumisella ja mielikuvaharjoituksilla, jonka jälkeen ohjaan hoidettavan puheen avulla transsiin ja varsinainen matka itseen voi alkaa. Hoitajana olen tilan ylläpitäjä ja autan hoidettavaa luottamaan sisäiseen ohjaukseen ja olemaan läsnä itselleen. Hoitoon on hyvä varata aikaa keskusteluineen 1,5 – 2 tuntia.

Hoito voidaan toteuttaa lähitapaamisena tai etäyhteyden välityksellä esim. Zoomissa.

Kävin Mian luona Kvanttihypnoosissa. En tiennyt mitä odottaa, joten lähdin avoimin mielin. Oma äitiys askarrutti, johon sainkin vastauksia matkan aikana ja samalla tuli koettua, että olen ollut vastaavassa elämän tilanteessa aikaisemmissa elämissä.  
Nyt kun hoidosta on mennyt aikaa niin huomaan, että olen saanut elämään avaramman otteen. Oma vanhemmuus on jollain tavalla muuttunut varmemmaksi, lapsetkin on sen huomannut. Sana häpeä omasta elämästä kertoo jotain, mutta sekin on hävinnyt enkä häpeä seistä omien arvojeni takana. 

– Eija

Tiibetiläinen äänimalja-rentoutus

Tiibetiläinen äänimaljarentoutus on menetelmä, jossa ääniaallot hoitavat lempeästi niin kehoa kuin mieltäkin. Rentoutus aktivoi parasympaattista- eli lepohermostoa, jolloin stressitasot laskevat ja kehon omat paranemisprosessit voivat käynnistyä. Äänimaljarentoutuksessa käytetään käsin taottuja tiibetiläisiä äänimaljoja, joita soitetaan hoidettavan kehon ympärillä sekä kehon päällä. Äänivärähtely etenee kehon nesteessä ja saa kehon solut värähtelemään. Ihmiskehosta jopa 75 % on vettä ja vedessä ääni etenee noin 4 kertaa nopeammin kuin ilmassa. 

Äänirentoutus vaikuttaa monella tavalla hyvinvointia edistävästi, se mm. syventää hengitystä, lisää rentoutumisen tunnetta, vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon sekä mielen myötä ihmisen voimavarat vahvistuvat.

Rentoutusmenetelmä perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, joita voimme tuntea ja aistia kehossamme. Äänen kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronisoituvat harmonisiin ääniin – aivoaallot saadaan rentoutuksen aikana laskemaan useaan kertaan lähelle uni- ja valvetilan rajaa ja hetkellisesti jopa syvään uneen.

Aivoaallot värähtelevät tietoisuuden ja stressin tason mukaan erilaisilla taajuuksilla. Aivoaallot ja niihin liittyvät tietoisuuden tilat voidaan jakaa beta-, alfa-, theta- ja delta-aaltoihin. Tavallinen valvetila vastaa beta-aaltoa, mielen ollessa rauhallinen ja rentoutuneen keskittynyt aivoaallot ovat alfa-aallon taajuuksilla, unen ja valveen rajatila sekä flow-tila tapahtuu theta-aalloilla ja syvää unta vastaa delta-aaltojen taajuus. Mitä hitaammista aivoaalloista on siis kyse, sen syvempi on rentoutumisen ja tietoisuuden tila. Sanotaan, että 45 minuutin äänimaljarentoutuksen vaikutus voi vastata jopa 3 tunnin unta.

Äänimaljarentoutus on erinomainen menetelmä esimerkiksi rauhoittumiseen, stressin helpottamiseen, kehon jännitystiloihin sekä univaikeuksiin.

Äänimaljarentoutus ei sovellu henkilöille, joilla on sydämen tahdistin. Jos olet vakavasti sairas, keskustelethan ensin lääkärisi kanssa hoidon soveltuvuudesta.

Rentoutus toteutetaan lähitapaamisena.

reiki-hoito

Haluaisitko viedä kehon rentouttamisen ja palautumisen aivan uudelle tasolle? Reiki-energiahoito on erinomainen työkalu meditatiivisen mielen ja tietoisen läsnäolon kehittämiseen. Onko sinulla mentaalisia tai emotionaalisia haasteita? Hoidossa paljastamme ja puramme rentoutta estäviä erilaisia tukoksia ja lukkoja lempeästi sekä ilman tarvetta ylimääräiseen asioiden käsittelyyn. 

Verkkokurssit

Tutustu monipuolisiin verkkokursseihimme täältä.