yrityskonsultointi

sisäinen kasvu ja yrittäjyys

Yrittäjälle aika on arvokasta ja korvaamatonta. Tehokkain mahdollinen resurssienkäyttö syntyy paradoksaalisesti mielentilasta käsin, jossa ei keskitytä tehokkuuteen lainkaan.

Tiede tulkitsee lähes yksimielisesti, että flow-tila on suorituskyvyn kannalta tuottavin ja tehokkain tietoisuudentila. Me opetamme yrityksellesi työkaluja flow-tilaan pääsemiseksi ja vaikutat myönteisesti.

– ajattelun selkeyteen
– keskittymiskykyyn
– päätöksentekoon
– aktiivisuuteen
– suorituskykyyn
– omaan ja työntekijöidesi hyvinvointiin

Opetamme ja ohjaamme sinulle tutkitusti toimivia menetelmiä, joiden avulla vähennät stressiä ja aivosumua sekä automatisoit ajatteluasi löytämään ratkaisuja kovimpienkin haasteiden keskellä.

Tarjoamme lisäksi Medium – ja Large palvelupaketeissa täysin uniikkina palveluna koostettuja harjoitustallenteita yrityksille, joiden avulla asetetut tulokset astuvat mahdollisimman pitkäkestoisesti käyttöön.

Tutustu palvelupaketteihimme alta.

small

Small on tiivistetyin ja kestoltaan lyhyin palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme tuhdin tietopaketin tietoisuudenhallinnan teoriaa sekä konkreettisia menetelmiä, joiden avulla selätät mielen sisäisen kriitikon ja pidät huomiosi ratkaisuissa ja tuloksissa.

60 minuutin esitelmä + 60 minuuttia tietoisten läsnäolotaitojen ohjausta ja harjoittelua. Aikajaksot ovat suuntaa antavia ja lopullinen päivän sisältö muodostuu yrityksen tavoitteiden mukaisesti. 

Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

medium

Medium on puolen työpäivän palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme tietopaketin tietoisuudenhallinnan teoriaa sekä konkreettisia menetelmiä, joiden avulla selätät mielen sisäisen kriitikon ja pidät huomiosi ratkaisuissa ja tuloksissa.

Medium pakettiin sisältyy jälkitoimituksena n.  räätälöidyt harjoitustallenteet yrityksen tai ryhmän kehitystarpeiden mukaisesti.

120 minuutin esitelmä + 120 minuuttia tietoisten läsnäolotaitojen ohjausta ja harjoittelua. Aikajaksot ovat suuntaa antavia ja lopullinen päivän sisältö muodostuu yrityksen tavoitteiden mukaisesti. 

Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

large

Large on työpäivän pituinen teoria- ja menetelmäkokonaisuus tietoisuudenhallinnasta. Opit todennetusti toimivia konkreettisia menetelmiä kehon- ja tietoisuuden hallinnasta yhdistettynä syvään henkisen kasvun ymmärrykseen.

Large pakettiin sisältyy jälkitoimituksena  harjoitustallenteet yrityksen tai ryhmän kehitystarpeiden mukaisesti.

240 minuutin esitelmä + 180 minuuttia konkreettista tietoisten läsnäolotaitojen ohjausta ja harjoittelua. Aikajaksot ovat suuntaa antavia ja lopullinen päivän sisältö muodostuu yrityksen tavoitteiden mukaisesti. 

Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

Ota yhteyttä

Jos haluat tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voisin auttaa.