työhyvinvointi ja virkistyspäivät

tietoisen läsnäolon valmennukset ja konsultaatiot

Yrittäjänä ymmärrät, että aika on arvokasta ja korvaamatonta. Tehokkain mahdollinen ajan- ja resurssienkäyttö syntyy paradoksaalisesti mielentilasta käsin, jossa ei keskitytä tehokkuuteen lainkaan.

Tiede tulkitsee lähes yksimielisesti, että flow-tila on suorituskyvyn kannalta tuottavin ja tehokkain tietoisuudentila. Me opetamme yrityksellesi työkaluja flow-tilaan pääsemiseksi ja vaikutat myönteisesti:

– ajattelun selkeyteen
– keskittymiskykyyn
– päätöksentekoon
– aktiivisuuteen
– suorituskykyyn
– omaan ja työntekijöidesi hyvinvointiin

Opetamme ja ohjaamme sinulle tutkitusti toimivia menetelmiä, joiden avulla vähennät stressiä ja aivosumua sekä automatisoit ajatteluasi löytämään ratkaisuja kovimpienkin haasteiden keskellä. Tarjoamme lisäksi Medium – ja Large palvelupaketeissa täysin uniikkina palveluna koostettuja harjoitustallenteita yrityksille, joiden avulla asetetut tulokset astuvat mahdollisimman pitkäkestoisesti voimaan. Tutustu palvelupaketteihimme ja virkistyspäiviimme alla.

small

Small -paketti on tiivistetyin ja kestoltaan lyhyin palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme tuhdin tietopaketin tietoisuudenhallinnan teoriaa sekä konkreettisia menetelmiä, joiden avulla selätät mielen sisäisen kriitikon ja pidät huomiosi ratkaisuissa ja tuloksissa.

60 minuutin esitelmä + 60 minuuttia tietoisten läsnäolotaitojen ohjausta ja harjoittelua. Aikajaksot ovat suuntaa antavia ja lopullinen päivän sisältö muodostuu yrityksen tavoitteiden mukaisesti. 

Tietoisen läsnäolon valmennukset ja konsultaatiot

Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

medium

Medium -paketti on puolenpäivän palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme laajennetun tietokokonaisuuden tietoisuudenhallinnasta sekä konkreettisia menetelmiä, joiden avulla selätät mielen sisäisen kriitikon ja pidät huomiosi ratkaisuissa ja tuloksissa.

Medium pakettiin sisältyy jälkitoimituksena n. kuukauden sisällä palvelusta räätälöidyt harjoitustallenteet yrityksen tai ryhmän kehitystarpeiden mukaisesti.

120 minuutin esitelmä + 120 minuuttia  tietoisten läsnäolotaitojen ohjausta ja harjoittelua. Aikajaksot ovat suuntaa antavia ja lopullinen päivän sisältö muodostuu yrityksen tavoitteiden mukaisesti. 

Tietoisen läsnäolon valmennukset ja konsultaatiot

Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

large

Large -paketti on työpäivän pituinen teoria- ja menetelmäkokonaisuus tietoisuudenhallinnasta. Opit todennetusti toimivia konkreettisia menetelmiä kehon- ja tietoisuuden hallinnasta yhdistettynä syvään henkisen kasvun ymmärrykseen.

Large pakettiin sisältyy jälkitoimituksena n. kuukauden sisällä palvelusta harjoitustallenteet yrityksen tai ryhmän kehitystarpeiden mukaisesti.

240 minuutin esitelmä + 180 minuuttia konkreettista tietoisten läsnäolotaitojen ohjausta ja harjoittelua. Aikajaksot ovat suuntaa antavia ja lopullinen päivän sisältö muodostuu yrityksen tavoitteiden mukaisesti. 

Tietoisen läsnäolon valmennukset ja konsultaatiot

Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

Virkistyspäivillämme ohjaamme toivomassasi sijainnissa yrityksellesi sointukylvyn aidoilla tiibetiläisillä äänimaljoilla ja ohjatun rentoutuksen, jonka jälkeen jatkatte taatusti palautuneena päiväänne.

virkistyspäivät yrityksille

Haluaisitko poikkeuksellisen hemmottelevan ja palauttavan virkistyspäivän yrityksellesi, jossa osallistujilta edellytetään vain rentoutumista ja nauttimista?

Tarjoamme ammattitaidolla ohjattuja, hauskoja ja samalla äärimmäisen rentouttavia virkistys- ja pikkujoulupaketteja kaiken kokoisille yrityksille. Kestot yhteensä n. 2-3 tuntia. Virkistyspäivillämme on akkujen latautumistakuu 🙂

Hinnat alk. 300 €. Hinnoittelu osallistujamäärän mukaisesti.

Ota yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Ota meihin rohkeasti yhteyttä – me autamme erittäin mielellämme.