niko

ja select potentialsin perustaminen

Minulla on vuosien mittainen kokemus kroonistuneen väsymyksen ja univajeen synnyttämästä stressistä ja näistä eskaloituneista emotionaalisista haasteista. Painiskelin vuosia haastavien sisäisten tilojen kanssa ja olin hyvin lähellä burnouttia, kunnes ymmärsin tehdä syvän käänteen tavassani ajatella ja ennen kaikkea tulkita elämää, itseäni ja vallitsevaa todellisuutta.

Turrutin stressiäni kaikilla mahdollisilla keksimilläni keinoilla kunnes raja tuli vastaan ja ymmärsin, että vastustamisen ja pakenemisen sijaan voin omatoimisesti vaikuttaa, mutta myös konkreettisesti muuttaa sisäisiä tilojani. Tätä viestiä kuulee edelleen liian harvoin ja se on tärkein syy miksi Select Potentials on perustettu ja päädyin tälle alalle.

Varjotyöskentelyn jälkeen käytännössä kaikki elämän osa-alueet ovat muuttuneet todella radikaalisti paremmiksi: ihmissuhteet, hyvinvointi, jaksaminen arjessa yms. Tärkeimpänä sain insipiraation, motivaation ja leikkisyyden elämää kohtaa takaisin, jonka olin tilapäisesti hukannut. Samalla olen saanut todistaa valtavan määrän mielenkiintoisia tietoisuuden ilmiöitä, jotka toimivat sytytysnesteenä uteliaalle mielelleni tutkia ihmisyyttä entistä lisää ja entistä syvemmältä.

Olen päässyt eroon hämmästyttävän nopeasti traumoistani ja elän käytännössä ilman tiedostamatonta stressiä, joka aiemmin dominoi elämäni jokaisella osa-alueella. Kun opin vuorovaikuttamaan oman alitajuntani kanssa opin ajattelemaan ja tuntemaan uudella tavalla. Enkä olisi eläissäni uskonut miten nopeasti onnistuin tässä kaikessa. 

En tarkoita tällä mitään valaistunutta tilaa vaan koen edelleen haasteita elämässä. Kyse on siitä millaisessa valmiudessa olen valmis ottamaan haasteet vastaan. Esitän, että pystymme kehittymään tässä ja paremmin kuin tällä hetkellä kuin ehkä ihmisyydessä ymmärrämme.

Koen eläväni luottamuksen ja rauhan tietoisuudentilassa. Esitän että vastaavaan olotilaan siirtyminen edellyttää usein jonkinlaista havahtumisen prosessia. Sitä voi hyvin kuvailla esim. henkisenä heräämisenä, mutta itse kuvailisin tätä yksinkertaisesti luonnollisena seurauksena luonnollisista syistä.

Arvostan erilaisia maailmankuvia ja uskontoja, mutta itse en ole ollut taipuvainen uskomaan sanan varsinaisessa merkityksessä. Suhtaudun koko elämään avoimesti, mutta myös käytännönläheisesti. Erityisesti tulokselliset menetelmät sisäisessä muutosprosessissa kiinnostavat minua tuliko ne sitten tieteen tai henkisyyden alueelta.

Olen itse elävä ja hengittävä esimerkki siitä kuinka kuka tahansa pystyy sisäiseen muutokseen. Kyse ei ole mistään poikkeuksellisesta lahjakkuudesta vaan määrätietoisesta uuden omaksumisesta, joka tarkoittaa käytännössä mielentaitojen kehittämistä opiskelemalla teoriaa ja tekemällä harjoituksia.

Yrityksemme haluaa olla mukana rakentamassa siltoja erilaisten maailmankuvien sekä käytössä olevien menetelmien välille. Esitämme avoimen kutsun aivotutkijoille, tietoisuuden tutkijoille sekä yliopistoille, joita aidosti kiinnostavat tietoisuuden mahdollisuudet, sisäinen energiatyöskentely sekä mielen voima muutosprosessissa. Avaimia näihin tarjoaa mm. koulutusohjelmamme Solar Fusion Treatment®. Allekirjoittanut (Niko Harjokari) on käytetettävissä em. menetelmiin liittyvissä tutkimuksissa. Tällä haluamme yrityksenä edesauttaa yhteiskunnallisen hyvinvoinnin ja tieteen kehitystä.

Palautteita palveluistamme​

It’s been an absolute pleasure working with Niko. I secretly call him my spiritual guide. 
 
Niko has helped me tremendously in a time were my mind was circling negative notions. I suffered with a lot of aches and pains in my arm, and developed some trapped gas in my chest that I couldn’t get rid of for months!
He helped guide me back into meditative practice and provide me with tons of feedback and understandings about what’s going on and how to overcome it. I put in the work along with his guidance and managed to overcome everything! At the end of each consultation call I ALWAYS felt 10 times better than before them. I gained so much understanding that I began to relax. The live energy healing sessions have helped me clear out a lot of negative manifestations that were happening in my physical body. 
 
I am super grateful to have met Niko and if you get the opportunity to work with him I would HIGHLY suggest it!
 

– Liyah, Toronto

Tämä hoito, jonka Niko teki oli itselleni uusi kokemus ja upea sellainen! Hoito oli erittäin voimauttava ja hoidon aikana hoidettiin monia eri osa alueita, josta tunnistin itseni täysin kun sain ammattimaisen palautteen hoidon jälkeen. Hoidon aikana tunsin turvan tunnetta ja syvää rentoutta sekä oloni oli erittäin levollinen ja kevyt. Moni tunne lukko avautui hoidon aikana ja syvällä ollut suru myös hälveni, mitä yksin en ollut saanut pinnalle. Myös käsi, joka oli aina välillä vaivannut ei enää hoidon jälkeen kipuillut ollenkaan!

Erittäin ammattimainen ja voimallinen hoito! Suosittelen lämpimästi kaikille tätä hoitoa koko sydämestäni!

– Henni, Helsinki

Erittäin rentouttava kokemus. Tuli lämmin olo ja energia virtasi hyvin koko hoidon ajan. Voimakkaimmin tuntui energian virtaus päässä ja jaloissa. Hoidon jälkeen oli mahtava fiilis ja energiat korkeammalla tasolla. Nikolta sain tosi selkeät ohjeet hoidon toteuttamiseen ja täsmällisen analyysin siitä mitä kaikkea hoidon aikana tapahtui. Hoitokokemus ja Nikon analyysi hoidosta lisäsi todella paljon omaa kiinnostusta aihetta kohtaan.
 
Vahva suositus ihan kaikille!
 

– Robert, Jämsänkoski

Hey Niko. thank you so much for that cleanse. I felt it deeply and really appreciate your advice is now to better heal myself and raise my vibration! So this was very helpful and I’m grateful for the experience!
 
You’re very welcome, and Yes I definitely felt changes while the session was happening. I felt like my consciousness was more clear and I could definitely feel it being cleaned and when I was experiencing any negative thoughts I felt my vibration raising and resisting against those thoughts.
 
– Britney, Toronto

Niko

Hei! Olen Niko Harjokari ja haluan opettaa sinulle konkreettisia työkaluja sisäiseen muutokseen, joista olen hyötynyt vuosien varrella korvaamattomasti.

Lähes 15 vuoden työskentely vuorotöissä ja sitä kautta kroonistunut univaje, emotionaaliset haasteet, tietoiseksi tuleminen omista traumoista, aivosumu ja kuorsaus saivat minut kiinnostumaan mielen roolista sisäisessä muutostyössä ts. varjotyöskentelyssä, jossa kehotuntemus ja läsnäolon taidot ovat keskeisessä roolissa.

Tutustuin vuosia sitten keskellä omaa pahinta henkilökohtaista kriisiäni teoreettiseen ja menetelmälliseen tietoon meditatiivisten harjoitusten vaikutuksista ja kuinka niillä voidaan vaikuttaa omatoimisesti tietoisuudentiloihin. Tästä inspiroituneena otin meditaation päivittäiseen käyttööni. Syventämällä ymmärrystäni henkisen kasvun menetelmistä erityisesti itämaisten filosofioiden kuten kehon energiajärjestelmän ymmärtämisessä sekä muiden menetelmien parissa, pääsin lopullisesti eroon omista traumoista sekä tunnelukoistani.

Motivaationi ja luottamukseni tulevaisuutta kohtaan kasvoivat käsittämättömällä vauhdilla. Tunnistin valtavan potentiaalin joka oppimiini menetelmiin sisältyy ja päätin, että haluan olla osana ratkaisua muuttuvassa maailmassa, jossa kenties jokaista meistä on haastettu enemmän tai vähemmän.

Toteutan stressinhallinnan ja itsetuntemuksen valmennuksia ja yksityiskonsultaatioita. Teen asiakkaille myös energiahoitoja, joka on mielestäni toistaiseksi tehokkain menetelmä akuutin, mutta myös kroonisen stressin purkamiseen. Menetelmällä on mielestäni myös keskeinen rooli henkilökohtaisessa kasvussa ihmisenä. Hyödynnän auttamistyössäni oman varjotyöskentelyn kautta kerryttämääni ymmärrystä.

Valmennustyötä varten kehitän itseäni jatkuvasti:

Olen suorittanut (2023) Mind Coach® Stressinhallintavalmentajan
koulutusohjelman, joka on poliisin erikoisyksikön käyttöön kehitetty ja
stressin käsittelyn ja elämänhallinnan taitojen koulutus. Kyseinen Mind
Coach
® sertifikaatti on alunperin kehitetty poliisin
erikoisyksiköille ja perustuu iPREP-menetelmään, jolla on vankka
kansainväinen tieteellinen näyttö.

Kouluttajat: Harri Gustafberg, Teemu Karppinen ja Markku Nyman.
 

Olen sertifioitu Oxygen Advantage® valmentaja. Oxygen Advantage® on tieteeseen pohjaava valmennusmenetelmä, joka optimoi suoritus- ja keskittymiskykyä erityisesti hengityksen ja siihen liittyvien harjoitusten avulla.

Kouluttaja: Timo Lampen.

Olen suorittanut (2022) Solar Fusion Treatment® – energiahoitajakoulutuksen ja sisäisen kasvun koulutusohjelman, jonka opettajana toimin nykyisin itse. SFT sisältää osa-alueita mm. perinteisestä joogafilosofiasta, länsimaisesta ja itämaisesta ajattelusta, alitajunnan filosofiasta sekä ihmisen energiajärjestelmästä ja sen tasapainottamisesta.

Kouluttaja: Joakim Kaipainen.

Olen suorittanut 12 kk pituisen Henkisen konsultoinnin koulutusohjelman, joka sisältää mm. intuition kehittämistä, meditaatioiden ja tietoisuusharjoitusten ohjausta ja työkaluja varjotyöskentelyyn.

Kouluttaja: Joakim Kaipainen.

Olen suorittanut (2022-2024) KRI-sertifioidun Kundaliinijoogaopettaja koulutuksen Yoga Lafontainen koulutusohjelmassa, joka sisältää mm. syväsukelluksen perinteiseen joogafilosofiaan, -elämäntapaan, -ravintoon, ihmisen energiajärjestelmään sekä meditaatioiden ja jooga – ja tietoisuusharjoitusten ohjaamiseen.

Kouluttajat: Jivan Mukta (Ph.D) ja Sat Darshan.

Koulutuksia täydentävät kymmenet kirjat ja seminaarit ympäri maailmaa mm. itsensä kehittämisen, henkilökohtaisen kasvun ja stressinhallintavalmennuksen alueelta. Olen pyrkinyt opiskelemaan ja omaksumaan informaatiota tasapainoisesti tieteen sekä ns. henkisyyden maailmasta. Lopulta henkilökohtainen kokemus on minulle suurin opettaja ja siksi kunnioitan kaikenlaisia ajattelutapoja ja näkemyksiä.

Paras adjektiivi kuvaamaan elämääni tällä hetkellä on ”uskomaton”. Monimerkitysellisesti se kuvaa elämänlaatuani, mutta myös sitä, että en ole uskonnollinen enkä kouluta mitään uskomuspohjalta ja mitä en ole elänyt itse todeksi.

Minua inspiroi eniten tavalliset ihmiset, jotka ovat onnistuneet suuriin läpimurtoihin elämässään titteleistä ja taustasta huolimatta. Tämän hetkisellä ymmärryksellä olen täysin vakuuttunut, että kenellä tahansa on oikeilla menetelmillä ja lähtökohdista riippumatta potentiaali sisäiseen muutokseen.

Jos ajatukseni resonoivat sinulle olen enemmän kuin käytettävissä ohjaamaan sinua. Sydämellisesti tervetuloa palvelujemme pariin ja tavataan livenä tai verkossa!

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää.