konsultaatiot ja HoIdot

Hinnasto ja ajanvaraus

Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 60 min 95 €
Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

Niko Harjokari – sertifioitu OA®-valmentaja, koulutettu henkinen konsultti, meditaatio-opettaja, SFT®-kouluttaja ja kundaliinijoogi

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
050-3446562 (puhelin/txt/whatsapp)

Konsultaatioita on saatavilla etänä whatsapp- tai zoom -puheluna. SFT® -healing toteutetaan kokonaan etänä. Voit varata sinulle sopivan ajan sähköpostilla tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu.

mitä konsultaatiossa tapahtuu?

Konsultaatiossa yhdistyvät henkilökohtainen valmennus eli stressin ja arjen suorituskyvyn hallinta sekä läsnäolotaitoja kehittävä neuvonta eli konsultointi ja näihin liittyvät harjoitukset. Hyödynnän myös Solar Fusion Treatment®healing energiajärjestelmän tasapainotus menetelmää ja tarvittaessa koko ajanvaraus voidaan käyttää tähän.

Tavoitteenamme konsultaatiossa on, että jo yhden tapaamisen aikana saisimme purettua keskeisiä blokkeja ja rajoitteita, jotka estävät sinua kokemasta onnellisuutta ja rauhaa, kulkemasta kohti haluamiasi tavoitteita. Lähtökohdasta riippuen teemme kevyitä stimulatiivisia hengitysharjoituksia ja tarpeen mukaan SFT®-hoitoa eli tasapainotamme energiajärjestelmääsi, joka tuo harmoniaa ajatuksiin ja tunteisiisi. Usein kuitenkin jo pelkkä keskustelu auttaa sen verran, että saamme aikaan merkittäviä muutoksia yhden konsultaation aikana.

Hyödynnän mm. tutkitusti kehotietoisuutta ja läsnoloa edistäviä hengitystekniikoita, kevyitä fyysisiä harjoituksia sekä ohjattuja meditaatioita (mm. Oxygen Advantage®, Kundaliinijooga, Solar Fusion Treatment®, Mind Coach® Stressinhallintavalmennus yms.). Tärkeimpänä konsultaatiossa on lisääntyvä ymmärrys siitä miksi tilapäiset asiat elämässä ovat miten ovat ja kuinka käynnistää konkreettinen muutos omassa elämässä. Tuloksesi ovat minulle kaikki kaikessa ja otan korvauksen ajastani vain tuloksia vastaan.

Menetelmäni perustuvat intuitiiviseen toimintaan, joista keskeisiä ovat kehon rauhoitustekniikat, keskittymiskyvyn hallinta, toiminnallinen ja läsnäoloa edistävä hengitys ja tärkeimpänä ihmisen energiajärjestelmän ymmärtäminen sekä tasapainottaminen.

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu.

miksi tarjoan palveluitani?

Minulla itselläni on vuosien mittainen kokemus kroonistuneen väsymyksen ja univajeen synnyttämästä stressistä sekä näistä eskaloituneista emotionaalisista haasteista. Painiskelin vuosia haastavien sisäisten tilojen kanssa ja olin hyvin lähellä burnouttia, kunnes ymmärsin tehdä syvän käänteen tavassani ajatella ja ennen kaikkea tulkita elämää, itseäni ja vallitsevaa todellisuutta.

Turrutin stressiäni kaikilla mahdollisilla keksimilläni keinoilla kunnes raja tuli vastaan ja ymmärsin, että vastustamisen ja pakenemisen sijaan voin omatoimisesti vaikuttaa, mutta myös konkreettisesti muuttaa sisäisiä tilojani. Tätä viestiä kuulee edelleen liian harvoin ja se on tärkein syy miksi Select Potentials on perustettu ja päädyin tälle alalle.

Varjotyöskentelyni jälkeen käytännössä kaikki elämän osa-alueet ovat muuttuneet todella radikaalisti paremmiksi: ihmissuhteet, hyvinvointi, jaksaminen arjessa yms. Tärkeimpänä sain insipiraation, motivaation ja leikkisyyden elämää kohtaa takaisin, jonka olin tilapäisesti hukannut. Samalla olen saanut todistaa valtavan määrän mielenkiintoisia tietoisuuden tason ilmiöitä.

Tätä nykyä elän käytännössä täysin stressittömässä rauhan ja luottamuksen tilassa, joka on edelleen kohtalaisen harvinaista vallitsevassa yhteiskunnassa. Esitänkin että vastaavaan olotilaan siirtyminen edellyttää usein jonkinlaista havahtumisen prosessia. Sitä voi hyvin kuvailla esim. henkisenä heräämisenä, mutta itse kuvailisin tätä yksinkertaisesti luonnollisena seurauksena luonnollisista syistä. Oikeanlaisilla menetelmillä on pakko odottaa oikeanlaisia tuloksia.

Arvostan erilaisia maailmankuvia ja uskontoja, mutta itse en ole ollut taipuvainen uskomaan sanan varsinaisessa merkityksessä. Suhtaudun koko elämään hyvin käytännönläheisesti enkä opeta mitään, mitä en ole itse elänyt todeksi. Erityisesti tulokselliset menetelmät sisäisessä muutosprosessissa kiinnostavat minua tuliko ne sitten tieteen tai henkisyyden alueelta.

Olen itse elävä ja hengittävä esimerkki siitä, kuinka kuka tahansa pystyy sisäiseen muutokseen. Kyse ei ole mistään poikkeuksellisesta lahjakkuudesta vaan määrätietoisesta uuden omaksumisesta, joka tarkoittaa käytännössä meditatiivisten mielentaitojen kehittämistä opiskelemalla teoriaa ja tekemällä harjoituksia.

Rauhan ja luottamuksen tilassa eläminen ei tarkoita virheetöntä ja oppikirjan mukaista elämää, vaan inspiroitunutta mieltä, joka kykenee hyväksymään vallitsevat olosuhteet ja huomion, joka pysyy motivoituneesti tavoitteissa ja täten luo tietoisesti halutun mukaista todellisuutta. Mielestäni tällainen elämä kuuluu jokaiselle ihmiselle.

Hinnasto ja ajanvaraus

Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 60 min 95 €
Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

Niko Harjokari – sertifioitu OA®-valmentaja, koulutettu henkinen konsultti, meditaatio-opettaja, SFT®-kouluttaja ja kundaliinijoogi

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
050-3446562 (puhelin/txt/whatsapp)

Konsultaatioita on saatavilla etänä whatsapp- tai zoom -puheluna. SFT® -healing toteutetaan kokonaan etänä. Voit varata sinulle sopivan ajan sähköpostilla tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu.

Solar Fusion Treatment®- healing

Solar Fusion Treatment®- healing on täysin poikkeuksellinen palvelu. Se ei vaadi vastaanottajalta mitään, mutta antaa valtavan paljon. Kyseessä on yksi tehokkaimmista ja samalla miellyttävimmistä sisäisen kasvun menetelmistä. Toimenpiteen aikana hoidettavalta ei edellytetä mitään muuta kuin paikallaan oloa, rentoutumista ja nauttimista.

Hoito otetaan vastaan ajanvarauksen mukaisesti etänä valitsemassasi rauhaisassa paikassa. Hoito toteutetaan lähtökohtaisesti kokonaan etänä. Jos haluat yhdistää hoitoon konsultaatiota otan sinuun yhteyden whatsapp -videopuhelulla.

Hoidossa tasapainotetaan etänä hoidettavan energiajärjestelmä, jonka toimintakyky vaikuttaa käytännössä ihan kaikkeen elämässä. Monet itämaiset viisausperinteet ovat yhdistäneet ajatukset ja tunteet suoraan ihmisen energiajärjestelmän toimintaan. Omien kokemusteni perusteella allekirjoitan näkemyksen 100%.

Kun opettelin hoitamaan omaa energiajärjestelmääni, pääsin eroon kaikista traumoista ja tunnelukoistani ja kaiken lisäksi tämä tapahtui erittäin nopeasti. Puhutaan siis hyvin voimakkaasta menetelmästä. Omassa varjotyöskentelyssäni SFT® -healing on ollut merkittävin työkalu, jolla olen noussut pysyvään rauhan ja luottamuksen tietoisuuden tietoisuuden tilaan.

mistä sft® -healing menetelmässä on kyse?

SFT® -healing on tietoisuuden tasolla tapahtuva hoitomuoto, joka hyödyntää erittäin hienovaraista tietoisuuden teknologiaa. Kyseessä on täysin turvallinen ja samalla erittäin tehokas menetelmä, jota tunnetaan länsimaissa edelleen vähän. Vastaavat tekniikat ovat huomattavasti yleisempiä itämaisissa kulttuureissa.

Menetelmää voisi verrata hypnoosiin, meditatiiviseen ohjaukseen, mindfullnessiin tai akupunktioon, mutta käytännössä sinun tarvitsee olla vain paikallaan ja ottaa vastaan. Hoidossa hoitaja ohjaa kehosi energioita intuitiolla ja tasapainottaa näin energiajärjestelmäsi. Yksinkertaista ja tehokasta. Menetelmän valtavat hyödyt ymmärtää konkreettisesti ja kunnolla hoidon jälkeen. Jos kaipaat nollausta tai palautumista kehollesi takaamme, että saat sen hoidoissamme. 

Hoito vaikuttaa hoidettavaan elektromagneettiselta tasolta käsin ja hoitaja ohjaa hoidon kulkua intuitiiviisesti sekä hoidettavan toiveiden mukaan.  Jokainen hoitokerta tuottaa positiivisia ja konkreettisia vaikutuksia hoidettavan parhaaksi. Hoito toteutetaan aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti, jolloin hyötysuhde on mahdollisimman suuri. Hoitojen avulla kasvatat suorituskykyäsi kaikissa elämän haasteissa.

miten sft® -healing menetelmä vaikuttaa?

Nykypäivän ymmärryksen mukaan suurin osa kroonisista sairauksista on stressiperäisiä ja stressi linkittyy alitajuisiin tunnelukkoihin. Suurin osa tavoista, tottumuksista ja uskomuksista sijaitsee alitajunnassa eli kaikki se mitä tiedostamattomasti sallimme tai rajoitamme itseltämme. Alitajunta määrittää siis lähes kaiken elämässämme.

Ostamalla Solar Fusion Treatment® -hoidon teet merkittävän investoinnin itseesi ja suuren palveluksen alitajunnallesi. Solar Fusion Treatment® -healing on samalla myös yksi rentouttavimmista tavoista millä voit hemmotella itseäsi.

Solar Fusion Treatment® – hoidolla vaikutat suoraan ja myönteisesti alitajunnan syviin rakenteisiin, jotka normaalisti ovat hyvin vaikeasti tavoitettavissa:

  • stressiin
  • tunnelukkoihin
  • pinttyneisiin tapoihin esim. riippuvuudet, käyttäytymismallit yms.
  • negatiivisiin uskomusmalleihin, jotka estävät sinua menestymästä
  • ihmissuhteisiin
  • motivaatioon ja keskittymiskykyyn
  • rakkauden ja positiivisuuden lisääntymiseen
  • läsnäolon taitoihin
  • elämänlaatuun kokonaisvaltaisesta

Tee ensiksi ajanvaraus. Sovittuna ajankohtana pyydän sinua valitsemaan rauhallisen ja hiljaisen tilan, jossa voit olla rentoutuneena koko hoidon ajan esim. sängyllä tai sohvalla. Voit olla istualtaan tai makuulla. Pääasia että saisit olla itseksesi omassa rauhassa ja silmät suljettuna.

Hoito alkaa minuutilleen sovittuna ajankohtana ja päättyy ajanvarauksen mukaisesti. Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla hoidon jälkeen, jonka jälkeen saat palautteen ja voimme tarvittaessa keskustella lisää. Jos haluat voimme pitää hoidon ajan whatsapp- tai zoom-yhteyttä, mutta tämä ei ole lainkaan välttämätöntä eikä sillä ole vaikutusta hoidon tehoon.

Hoidon voimakkuustasot vaihtelevat vastaanottajan tilanteesta riippuen. Kehotietoisuus muuttuu aina positiivisesti kohotteiseksi, erittäin rakkaudelliseksi lähes poikkeuksetta. Voit kokea viileitä, kuumia ja sähköisiä tuulahduksia sekä virtauksia kehossa.

Hoidot ovat erittäin rentouttavia ja suosittelemme, että odotat vähintään 15 minuuttia hoidon jälkeen ennen kuin teet keskittymistä vaativia tehtäviä esim. ajat mitään kulkuneuvoa.

Jos jostain syystä et koe mitään hoidon aikana palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu eli palvelun kokeileminen on täysin riskitöntä. Toistaiseksi minulla ei ole ollut yhtäkään asiakasta, joka ei olisi ollut tyytyväinen lopputulokseen.

Ei tarvitse. Riittää että olet paikallasi esim. sohvalla tai sängyllä. Suosittelemme kuitenkin, että laitat puhelimen äänettömälle. Jos kuitenkin tulee pieniä keskeytyksiä ne eivät vaikuta hoidon laatuun.

Ei sisälly. Vaikutukset ovat aina pelkästään positiivisia. Jos sinulla on esim. voimakkaita emotionaalisia haasteita hoidot edesauttavat irtipäästämisen prosessia. Hoidot ovat aina voimakkaan rakkaudellisia ja ne pehmentävät sisäistä työskentelyä ja muutosprosessia merkittävästi.

Annan hoitojen jälkeen aina palautteen sekä halutessasi kotitehtäviä tukemaan haluttua olotilaasi. Säännöllisellä SFT®-hoidolla saat mahdollisuuden ylläpitää sisäistä rauhaa automaattisesti, varsinkin jos yhdistät hoidot omaehtoisiin ja säännöllisiin tietoisuusharjoituksiin kuten meditaatioon, joogaan tai hengitysharjoituksiin.

Jos haluat oppia SFT® -healing menetelmän olet lämpimästi tervetullut vuoden pituiseen Solar Fusion Treatment® -koulutusohjelmaan, johon voi osallistua joustavalla aikataululla.

Lue lisää: https://selectpotentials.com/solar-fusion-treatment/

Huomioithan, että SFT®-hoito ei ole osa virallista terveydenhuoltoa ja en tarjoa lääketieteellisiä tai Valviran palveluja. Mikäli koet tarvitsevasi kyseisiä palveluja, pyydämme ottamaan yhteyttä vastaaviin tahoihin.

Hinnasto ja ajanvaraus

Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 60 min 95 €
Konsultaatio / Solar Fusion Treatment® – healing 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

Niko Harjokari – sertifioitu OA®-valmentaja, koulutettu henkinen konsultti, meditaatio-opettaja, SFT®-kouluttaja ja kundaliinijoogi

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
050-3446562 (puhelin/txt/whatsapp)

Konsultaatioita on saatavilla etänä whatsapp- tai zoom -puheluna. SFT® -healing toteutetaan kokonaan etänä. Voit varata sinulle sopivan ajan sähköpostilla tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.