konsultaatiot ja HoIdot

Huolestuttaako sinua maailman tilanne? Koetko voimakasta stressiä ja poukkoileeko mielesi hallitsemattomasti? Koetko että olet jumissa elämässäsi? Haluaisitko konkreettisen kokemuksen muutoksesta?

Konsultaatioissani saat avaimia miten pääset mahdollisimman vaivattomasti ja pehmeästi eroon ihmisyydessä ilmenevistä ongelmista asettumalla tietoisen läsnäolon tilaan. Tulet huomaamaan, että todellisuus muuttuu kun huomion kohde keskittyy pysyvään rauhaan eli ikuiseen nyt-hetkeen. Avaudut tuolloin suuremmille mahdollisuuksille mitä rajoittunut egomieli pystyy ikinä kuvittelemaan.

Lämpimästi tervetuloa konsultaatioon. Konsultaatiossa kartoitamme miten opit hallitsemaan tietoisuuttasi ja täten vaikuttamaan käytännössä mihin tahansa elämän osa-alueeseen. Hyödynnämme universaaleja näkökulmia todellisuuden luonteesta, jotka tuomme konkreettisesti kokemukseen ja lopulta osaksi elämää.

Menetelmämme perustuvat intuitiiviseen lähestymistapaan, jossa keskeisinä tekijöinä ovat kehon rauhoitustekniikat, keskittymiskyvyn hallinta, toiminnallinen ja läsnäoloa edistävä hengitys ja tärkeimpänä ihmisen energiajärjestelmän ymmärtäminen sekä hoitaminen.

Halutessasi koko konsultaatio voidaan toteuttaa kansainvälisellä tasolla ammattimaisena SFT®-hoitona, josta saat palautteen. Mainitse varauksen yhteydessä haluatko konsultaation, hoidon tai niiden yhdistelmän.

Tarjoamme inspiroivan ja sydämellisen kokonaisuuden läsnäolon taitojen teoriaa sekä itsehoidollisia käytännön harjoituksia, jotka edesauttavat ylläpitämään haluttua olotilaasi.

Konsultaation periaatteita:

– Alitajunnan tason haasteiden purkaminen mahdollisimman vaivattomasti
– Ihmisyyden moninaisuus hienojakoiselta tasolta käsin
– Henkisen kasvun ja tiedon hyödyntäminen
– Halutun todellisuuden luominen

Hinnasto ja ajanvaraus

Konsultaatio / SFT®-hoito 60 min 95 €
Konsultaatio / SFT®-hoito 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
tai
050-3446562 puhelin/txt/whatsapp (Niko Harjokari)

Solar Fusion Treatment®-hoito

SFT®-hoito on täysin poikkeuksellinen palvelu. Se ei vaadi mitään mutta antaa valtavan paljon. Kyseessä on yksi tehokkaimmista ja samalla miellyttävimmistä henkisen kasvun menetelmistä. Toimenpiteen aikana hoidettavalta ei edellytetä mitään muuta kuin rentoutumista ja nauttimista. Jos kaipaat totaalista nollausta tai palautusta kehollesi takaamme, että saat sen hoidoissamme. Hoito otetaan vastaan joko lähitapaamisena hoitopöydällä tai etänä itse valitsemassasi rauhaisassa paikassa.

Suurin osa tavoista, tottumuksista ja uskomuksista sijaitsee alitajunnassa eli kaikki se mitä tiedostamattomasti sallimme tai rajoitamme itseltämme. Alitajunta määrittää siis lähes kaiken elämässämme. Ostamalla SFT®-hoidon teet merkittävän investoinnin itseesi ja suuren palveluksen alitajunnallesi. SFT®-hoito on samalla myös yksi rentouttavimmista tavoista millä voit hemmotella itseäsi.

SFT®-hoidolla vaikutat suoraan ja myönteisesti alitajunnan syviin rakenteisiin, jotka normaalisti ovat hyvin vaikeasti tavoitettavissa:

  • stressiin
  • tunnelukkoihin
  • pinttyneisiin tapoihin esim. riippuvuudet, käyttäytymismallit yms.
  • negatiivisiin uskomuksiin, jotka estävät sinua menestymästä
  • ihmissuhteisiin
  • motivaatioon ja keskittymiskykyyn
  • rakkauden ja positiivisuuden lisääntymiseen
  • läsnäolon taitoihin
  • elämänlaatuun kokonaisvaltaisesta

Sovittuna ajankohtana pyydämme sinua valitsemaan rauhallisen ja hiljaisen tilan, jossa voit olla rentoutuneena koko hoidon ajan esim. sängyllä tai sohvalla. Voit olla istualtaan tai makuulla. Pääasia että saisit olla itseksesi omassa rauhassa ja silmät suljettuna. Hoito alkaa minuutilleen sovittuna ajankohtana ja päättyy ajanvarauksen mukaisesti.

Hoidon voimakkuustasot vaihtelevat vastaanottajan tilanteesta riippuen. Kehotietoisuus muuttuu aina positiivisesti kohotteiseksi, erittäin rakkaudelliseksi lähes poikkeuksetta. Voit kokea viileitä, kuumia ja sähköisiä tuulahduksia sekä virtauksia kehossa. Hoidot ovat erittäin rentouttavia ja suosittelemme, että odotat vähintään 15 minuuttia hoidon jälkeen ennen kuin teet keskittymistä vaativia tehtäviä esim. ajat mitään kulkuneuvoa.

Ei tarvitse. Riittää että olet paikallasi esim. sohvalla tai sängyllä. Suosittelemme kuitenkin, että laitat puhelimen äänettömälle. Jos kuitenkin tulee pieniä keskeytyksiä ne eivät vaikuta hoidon laatuun.

Ei sisälly. Vaikutukset ovat aina pelkästään positiivisia. Jos sinulla on esim. voimakkaita emotionaalisia haasteita hoidot edesauttavat irtipäästämisen prosessia. Hoidot ovat aina voimakkaan rakkaudellisia ja ne pehmentävät sisäistä työskentelyä merkittävästi.

Nykypäivän ymmärryksen mukaan suurin osa kroonisista sairauksista on stressiperäisiä ja stressi linkittyy alitajuisiin tunnelukkoihin. SFT®-hoidoilla edistät tunne- ja mentaalitason hyvinvointia ja vaikutat tätä kautta suoraan alitajuntaan. Hoito vaikuttaa hoidettavaan elektromagneettiselta tasolta käsin ja hoitaja ohjaa hoidon kulkua intuitiiviisesti sekä hoidettavan toiveiden mukaan. 

Jokainen hoitokertamme tuottaa positiivisia ja konkreettisia vaikutuksia hoidettavan parhaaksi. Hoitomme toteutetaan aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti, jolloin hyötysuhde on mahdollisimman suuri. Hoidoissamme kasvatat rakkauden määrää ja suorituskykyäsi kaikissa elämän haasteissa.

Annamme halutessasi hoitojen jälkeen palautteen sekä kotitehtäviä tukemaan haluttua olotilaasi. Säännöllisellä SFT®-hoidolla ylläpidät kokonaisvaltaista terveyttä ja saat mahdollisuuden ylläpitää sisäistä rauhaa automaattisesti, varsinkin jos yhdistät hoidot omaehtoisiin ja säännöllisiin tietoisuusharjoituksiin kuten meditaatioon, joogaan tai hengitysharjoituksiin.

On toivottavaa, että SFT®-hoidoista ei haettaisi pikahelpotuksia elämän solmuihin koska ne kohottavat olotilaa tilapäisesti erittäin voimakkaasti. Hoito toimii parhaiten nimenomaan täydentävänä osana omaa sisäsen kasvun prosessia.

SFT®-hoito on yksi maailman tehokkaimmista energiahoitamisen suuntauksista. Energiatyöskentelyn äärimmäinen tärkeys on ymmärretty erityisesti joogisissa ja itämaisissa kulttuureissa jo tuhansia vuosia. Osa länsimaisista hoitotahoista mm. Iso-Britannia käyttää energiahoitoja virallisessa terveydenhuollossa. Suomessa energiahoidot eivät ole osa virallista terveydenhuoltoa ja me emme tarjoa lääketieteellisiä tai Valviran palveluja. Mikäli koet tarvitsevasi kyseisiä palveluja, pyydämme ottamaan yhteyttä vastaaviin tahoihin.

Hinnasto ja ajanvaraus

Konsultaatio / SFT-hoito 60 min 95 €
Konsultaatio / SFT-hoito 90 min 145 €

Voit maksaa palvelun kaupassamme ja varata sopivan ajan:

ravi.tegdeep.singh@gmail.com
tai
050-3446562 (Niko Harjokari)